Mary2094
Fanka BB :)
Jutro będzie 33+0
Już bardzo ładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro będzie 33+0
Mam tak samo od kilku dni czuje się na maksa bezużyteczna i dodatkowo brzydka ! I mam wrażenie że zawsze już taka zostanę achh te hormonyJa też się czuję bezużyteczna, ta pandemia mnie dodatkowo dobija, u nas nic nieczynne, idzie zglupiec
Moje zgagi są, kosmiczne, brzuch jeszcze mega wysoko, u mnie zostało 6 tygodni do cc.
Ciężko będzie wytrzymać
A i jeszcze ostatnia kurtka w którą się mieściłam się porwała kupować nową na być może 1,5 miesiąca ? Chyba będę chodzić w męża .Mam tak samo od kilku dni czuje się na maksa bezużyteczna i dodatkowo brzydka ! I mam wrażenie że zawsze już taka zostanę achh te hormony
Polecam płaszczyki z alpaki albo z podróbek alpaki-są ciepłe, mięciusie i się rozciągają ja mam podróbkę i po zdjęciu z siebie wraca do mniejszego rozmiaruA i jeszcze ostatnia kurtka w którą się mieściłam się porwała kupować nową na być może 1,5 miesiąca ? Chyba będę chodzić w męża .
O popatrzę dziękiPolecam płaszczyki z alpaki albo z podróbek alpaki-są ciepłe, mięciusie i się rozciągają ja mam podróbkę i po zdjęciu z siebie wraca do mniejszego rozmiaru
A ja się czuje dobrze, w domu staram się dużo odpoczywać i jak już to robię to zawsze w pozycji pół leżącej bądź leżącej, wtedy mi nic nie doskwiera, z brzuchem jest wszystko dobrze i nie boli. Jednak jak tylko siedzę przez dłuższą chwilę zgięta bądź wyprostowana to boli mnie mięsień nad pępkiem jakbym miała zakwasy po porządnym treningu, boli jak diabli a jak mała zacznie się wybijać w tym miejscu ( a to jej ulubione miejsce na wybijanie się ) to o matko jak boli. Także odpoczywam, obowiązki swoje wypełniam ( obiadki, lekkie sprzątanie, segregowanie ubranek małej itp), ale oszczędzam się, bo mam tak, że jak zacznę coś robić więcej, sprzątać tu i tam tak jak w sobotę, to mi potem słabo i niedobrze i wtedy jestem kompletnie nie do życia. Na szczęście mam super faceta, który sprząta w domu, jeździ na zakupy itp. i robił to samo przed ciążą, więc nie mam co na niego narzekać, bo pomocny jestMam tak samo od kilku dni czuje się na maksa bezużyteczna i dodatkowo brzydka ! I mam wrażenie że zawsze już taka zostanę achh te hormony
Ja cała zimę chodzę w kurtce na jedzien/wiosnę taka cieplejsza wiatrówka porządna, bo w zimową z brzuchem się nie dopnęA i jeszcze ostatnia kurtka w którą się mieściłam się porwała kupować nową na być może 1,5 miesiąca ? Chyba będę chodzić w męża .
Ja muszę się w końcu zmobilizować i poprać ubranka, a później poprasować. Jeszcze nic nie zrobiłam, odkładam na później, a tu czasu coraz mniej Tłumaczę tym, że czekam na komodę, a jej ciągle nie ma, zamówiłam 14.01. Może w tym tygodniu dotrzeAle czasami po prostu człowiek chce trochę ponarzekać do innych, którzy zrozumieją
Ja dzisiaj wyprasowałam wszystkie ciuszki, które mam wyprane dla alienki, w tym tygodniu będę prać kolejne (i oby ostatnie) partie