reklama
Mi wczoraj z USG też wyszło 19 marzecmoja data urodzinU maleństwa wszystko dobrze. Ma 7,15 cm. Data porodu z USG 19 marca. Lekarz przyczepił się do mojej wagi, że nie mógł wszystkiego zobaczyć przez brzuch. Ale w opisie jest że płód jest nisko nad kośćmi spojenia.
Nie pokazał co ma między nogami ale ładnie pomachałZobacz załącznik 1176496
Pettitbelle
Fanka BB :)
Ustawiałam tylko datę ostatniej miesiączkiWidocznie masz inaczej ustawione terminy. Mi tez pokazywało źle, póki nie poprawiłam podanych danych
Marvelka89
Ja ogólnie od paru dni czuje jakby był nisko wrażenie mam ze za nisko.U maleństwa wszystko dobrze. Ma 7,15 cm. Data porodu z USG 19 marca. Lekarz przyczepił się do mojej wagi, że nie mógł wszystkiego zobaczyć przez brzuch. Ale w opisie jest że płód jest nisko nad kośćmi spojenia.
Nie pokazał co ma między nogami ale ładnie pomachałZobacz załącznik 1176496
Takie dziwne uczucie mam wlasnie nad spojeniem
No to póki co, określiło się 16 mamusiek:
Dziewczynki: 5
Chłopcy: 3
Nie wiadomo: 8
17 tydz 1
16 tydz 3
15 tydz 4
14 tydz 6
13 tydz 1
Nie określiła 1
To ja się dopiszę:
16 +4 i chłopczyk
13+5 i jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka, może dowiem się w czwartekNo to póki co, określiło się 16 mamusiek:
Dziewczynki: 5
Chłopcy: 3
Nie wiadomo: 8
17 tydz 1
16 tydz 3
15 tydz 4
14 tydz 6
13 tydz 1
Nie określiła 1
Pettitbelle
Ja tez idę w czwartek ! Chociaż u mnie to będzie 12+2 wiec raczej z określenia płci nici ;p13+5 i jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka, może dowiem się w czwartek
Cześć dziewczyny, czytam Was dla pocieszenia i odwrócenia uwagi bo u mnie ostatnio ciąża na 2 planie ☹ ostatnio zauważyłam że znamie które miałam od zawsze tak jakby "rozlało się" i wyrosła na nim dodatkowa grudka w innym kolorze. Jestem już zapisana do dermatologa na czwartek ale boję się najgorszego, niestety podobno znamiona w ciąży lubią ewoluować i przekształcać się w czerniaka wiec trzymajcie za mnie kciuki bo nie wiem jak sobie poradzę z diagnozą
reklama