Dokładnie tak. Dopiero wszystkie się witałyśmy tutaj a tu już niedługo połowa będzieCena nie jest mała bo 250 zł właśnie nie chce później żałować że za wcześnie... Może jednak poczekam.
Tak od 2d sie zaczyna takie badanie przechodzi w 3 d i dopiero 4 d.
Dobra poczekam, będzie ciężko ale lepiej poczekać niż później żałować bo kupa kasy poszła... w sumie za 2 tygodnie mam wizytę i napewno będzie usg to i na 2d moze juz cos zobaczy
Jak ten czas leci juz 15 tydzień jeszcze chwila i połówkowe a później to juz tak przez zimę zleci że nawet się nie obejrzymy i marzec nas zostanie...
reklama
PaulinaJu
Fanka BB :)
Tez 150Hej dziewczyny, znowu jakiś czas mnie tu nie było za dużo na głowie nie jestem w stanie was nadrobić ...
Wczoraj byłam na usg.
Wg om 12t5d,
wg usg 13t1d
Kość nosowa jest,
przeziernosc 1.2
Dziewczyny jak u was wyszło FHR?
Bo u nas 150. Pani dość długo męczyła i powiedziała że jest to jeszcze w normach ale zasiala we mnie te ziarno strachu i niepewność
Płeć oczywiście jeszcze niewiadoma..
A bolą was piersi? Bo mnie jakoś wcale ostatnio i zaczynam świrować.
Marvelka89
U mnie tez zmęczenie daje się we znaki. Wstaje o 6.00 i do 12.00 funkcjonuje dobrze, później opadam z sił.Glowa ciężka, mdlosci większe popołudniu wlasnie nic mi się nie chce i w ogóle do kitu...Dziewczyny jestem do niczego kolejny miesiąc. Czekam z utęsknieniem na poprawę. Bateria wyczerpana do cna. Jestem zmęczona. Jak tu żyć? Zawsze wszystko na tip-top a teraz totalna niemoc. Zaległości się piętrzą. Straciłam chęci. Deprecha jak nic.
Muszę się jakoś pozbierać, bo oszaleje chyba, jeszcze nie wiem jak. Jeszcze tylko 1,5 roku i będzie dobrze poród, Chrzest, roczek i z górki.
A jak wasze samopoczucie??
To tylko moje takie wierciochy że serca nie mógł lekarz posłuchaćJa już po prenatalnych i pappa. USG wyszło dobrze, powiedział że prawdopodobieństwo choroby jest minimalne, kość nosowa mocno widoczna, przezierność 1,0.
Bąbel ma 5,60 cm a wiek z USG to 12+1 (om 12+3) więc nardabia bo różnica ostatnio była większa. Serce bije mocna, przepływ krwi prawidłowy.
Leń jest tylko bo nie chciało się mu ruszać.
I nie wiem co będzie ale w sumie to najmniej ważne.
Le_ew
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, znowu jakiś czas mnie tu nie było za dużo na głowie nie jestem w stanie was nadrobić ...
Wczoraj byłam na usg.
Wg om 12t5d,
wg usg 13t1d
Kość nosowa jest,
przeziernosc 1.2
Bo u nas 150. Pani dość długo męczyła i powiedziała że jest to jeszcze w normach ale zasiala we mnie te ziarno strachu i niepewność
U nas na USG w 13+1 FHR wynosiło 157 i mówił lekarz, że jest dobrze
Ja miałam na pierwszym 140 z synem mieliśmy 170 i pytam się czy wszystko ok to powiedziała że martwilaby się gdyby było 110Hej dziewczyny, znowu jakiś czas mnie tu nie było za dużo na głowie nie jestem w stanie was nadrobić ...
Wczoraj byłam na usg.
Wg om 12t5d,
wg usg 13t1d
Kość nosowa jest,
przeziernosc 1.2
Pettitbelle
Dziewczyny jak to jest, piszecie ze np macie 13t5 dzień - to wynika ze jesteście 12+5 czy 13+5 ?
Tysiek991
Zaangażowana w BB
U maleństwa wszystko dobrze. Ma 7,15 cm. Data porodu z USG 19 marca. Lekarz przyczepił się do mojej wagi, że nie mógł wszystkiego zobaczyć przez brzuch. Ale w opisie jest że płód jest nisko nad kośćmi spojenia.
Nie pokazał co ma między nogami ale ładnie pomachał
Nie pokazał co ma między nogami ale ładnie pomachał
reklama
Pettitbelle
Gubię się w tym, jedna aplikacja pokazuje ze dziś mam 13t,1 dzień a druga 13 tydz(12+1)13 tydzień ciąży plus 5 dni - czyli pełny 13 i ponad pół 14