GAMORA
Fanka BB :)
Hej u nas też cieplutko i miło. Masz fajniutki pomysł z powiedzeniem o płci dziecka, urocze. Ja to jak usłyszałam ,że najprawdopodobniej chłopiec, mój od początku mówi jak o chłopcu, a zawsze chciałam pierwszą dziewczynkę. Teraz nie wiem kiedy ja zdążę dorobić dziewczynkę, a jak się nie wstrzelę OMGHej dziewczyny w tak piekna wrześniową niedzielę u nas cieplutko. Planuje dzis spacer z dziećmi po obiedzie. Dzis zaczynamy 15 tc samopoczucie raz lepiej raz gorzej. Mdlosci są nadal ale już moge wiecej rzeczy zjeść i wypic. Ostatni hit to arbuz uwielbiam go w tej chwili i można się nim porządnie napić i nasycić. Ogólnie owoce wszystkie mi wchodzą gładko. Zastanawiam się nad usg 4d. Czy w tej chwili warto byłoby się udać czy jajeczka wrazie co byłyby widoczne ? Juz bym chciała wiedzieć co będzie. Planuje rodzinkę poinformować w nietypowy sposób. Upiekę pyszny tort z kremem różowym lub niebieskim , albo babeczki z nadzieniem. Jak oglądałam filmiki z tego typu okazji to raz plakalm raz się śmiałam. Dzieci reagowały naprawde różnie u mnie preferencje są podzielone corka siostrę chce syn brata ciekawa jestem reakcji codziennie sprawdzam tętno detektorem. Zajmuje mi to w tej chwili parę sekund świetna sprawa bo jestem spokojniejsza. Wczoraj troche zabardzo wzięłam się za porządki i mialam ciemniejszy sluz. Krwi nie było. Ale odczułam ogolnie ze sie przemęczyłam. Musze uwazac bo nie chce stresów
Z usg to mi wychodzi juz 16 tc ale nie biorę juz tego pod uwagę tylko z Om bo co wizyta to wiecej wychodzi. A wy jak liczycie z OM czy USG ?
Ale i tak dla mnie nie ma nic ważniejszego niż zdrowie dzieciątka....
A Ty się kobieto nie przemęczaj nu nu nu
Co do owoców, również mi wchodzą od samego początku. U mnie na topie BRZOSKWINIE Arbuzik też wchodzi jak marzenie. W 7-8 tyg na topie były kompoty mniam mniam
Co do USG, jeśli nie ma większej różnicy między OM a USG niż tydzień , liczą wg OM.
U mnie różnica jest jakieś 2-3 dni ,więc wg OM.
Powiem Wam, że dzisiaj w końcu pospałam ... inny dzień, inna głowa. Siku byłam 2x , ale rumianek piję 2 godziny wcześniej, za to zjadłam ostatnie co ,to banana około 21. Mam trop, czy nie brakowało mi potasu może. Wcześniej suplementowałam mg z potasem.Skończył się mam bez, może dlatego tak niespokojnie sypiałam. Obadam jeszcze temat.