Takim ludziom to nie wiem co pomoże. Mają się za niewiadomo co i takie dobijanie innych ich dowartościowuje.No właśnie i tu jest problem bo ta koleżanka do ciąż była szczupła. Przytyła w pierwszej ciąży, nie zdążyła schudnąć zaszła w drugà i od tej pory była grubsza. Sam mówił ze reklamacje musi złożyć bo brał co innego no kolejny idiota.
reklama
Ja mam taką żonę kuzyna i nie trawie wogóle Kiedyś na chrzcinach swojej córki wszyscy czekali na obiad prawie dwie godz bo chrzestna się spóźniała noi ludzie już zaczęli po ciasto sięgać a ta do mojej ciotki ciocia niech nie je ciasta teraz bo obiad nie wejdzie wszyscy stanęli popatrzyli i nikt nie wiedział co zrobić. Grobowa atmosfera do końca dnia była.Ja mam pięcioro sióstr ( wszystkie waga od 50 do 57 kg i po dwójce dzieci po prostu dobre geny po mamie ) i brata. W sierpniu robiłam urodziny synowi 3 latka skończył a że mam dużą rodzinę to było 36 osób w mojej rodzinie lubimy się po gościć i dobrze zjeść zaś z męża strony jedna szwagierka jest specyficzna nie bardzo za nią przepadam może z 60 parę kg waży ale ma tendencje do tycia. Wyobraźcie sobie siedzę z siostrami i wcinamy na co mamy ochotę a ta tekst do nas na cały głos ,, Boże ile wy potraficie zjeść! cały czas tylko jecie i jecie" oczywiście wszyscy na nas i śmiech! Siostra sypnęła tylko tekst lepiej sobie się podobać niż byle komuś...co za tupet ale cóż rodziny się nie wybiera
Ale opracowane w formie wykresów i w ogóle? Bo na sam wynik stężenia białka pappa i bhcg to też miałam następnego dnia2 tyg na Pappa??? Strasznie długo, ja czekalam 1 dzień roboczy. Robiłam w Diagnostyce
Ja też najgorzej w nocy ale wtedy najbardziej chce mi się pic i duzoije i wtedy 3 lub 4 razy wstaje w nocyZdecydowanie u mnie się uspokoiło. Najgorzej do 24.00 wstaje ze 3 razy ale to tylko dlatego ze na noc sie opijam.
Mnie ostatnio kuzynka powiedziała że mam. Początek ciąży moja matka się wygadała a wyglądam już taka gruba gdzie ważę 61kg czy ja wiem czy to taka gruba.Ja mam taką żonę kuzyna i nie trawie wogóle Kiedyś na chrzcinach swojej córki wszyscy czekali na obiad prawie dwie godz bo chrzestna się spóźniała noi ludzie już zaczęli po ciasto sięgać a ta do mojej ciotki ciocia niech nie je ciasta teraz bo obiad nie wejdzie wszyscy stanęli popatrzyli i nikt nie wiedział co zrobić. Grobowa atmosfera do końca dnia była.
Hope_2807
Fanka BB :)
Ten facet jest dobrym człowiekiem. I to jest dziwne bo jak trzeba zawsze komuś pomoże, nikomu obcemu nic nie przytyka. Lubią się z moim mężem, często razem jakiś mecz oglądają. Nie obgaduje innych. A własnej zony się czepia jak głupi. Obiecał jej wtedy ze jak schudnie to jej zapłaci (dość pokaźna suma). Dziewczyna się zawzięła i schudła ale znów coś nadrobiła, nie wszystko. Moim zdaniem zle nie wyglada, jest wysoka, obecnie nogi szczupłe. Brzuch ma jaki ma a wiadomo ze jak się dobrze zje na imprezie to tez brzuch robi się większy i wtedy słyszy przytyki przy innych ma nawyk brania jakiejs poduszki z narożnika i kładzie na brzuch i tak siedzi. Albo własna kurtka ze niby jej zimno i się przykrywa. No chore.Takim ludziom to nie wiem co pomoże. Mają się za niewiadomo co i takie dobijanie innych ich dowartościowuje.
Hope_2807
Fanka BB :)
Przecież zawsze się tak robi ze jak czeka na obiad w takiej sytuacji to się sięga po coś innego. Czy to ciasto czy co jest na stole. NormalneJa mam taką żonę kuzyna i nie trawie wogóle Kiedyś na chrzcinach swojej córki wszyscy czekali na obiad prawie dwie godz bo chrzestna się spóźniała noi ludzie już zaczęli po ciasto sięgać a ta do mojej ciotki ciocia niech nie je ciasta teraz bo obiad nie wejdzie wszyscy stanęli popatrzyli i nikt nie wiedział co zrobić. Grobowa atmosfera do końca dnia była.
@Pola1234 wow masz 5 sióstr? Ale fajnie. A brat najmłodszy? jeśli mogę spytać jaka różnica wieku między Wami jest?
Ogólnie ośmioro nas było niestety drugiego brata straciliśmy w wieku 22lat a drugi brat najstarszy 35lat dalej siostry 34 33 32ja 31 24 21 także mamuśka miała co robić przy Nas ale święta każde są magiczne jak wszyscy się spotkamyPrzecież zawsze się tak robi ze jak czeka na obiad w takiej sytuacji to się sięga po coś innego. Czy to ciasto czy co jest na stole. Normalne
@Pola1234 wow masz 5 sióstr? Ale fajnie. A brat najmłodszy? jeśli mogę spytać jaka różnica wieku między Wami jest?
No to faktycznie niefajne zachowanie. Wiesz u mnie mama się tak zachowuje mnie zawsze się czepia itd a obcemu to by nerkę oddała także znam ten typ w szkole zawsze słyszałam jaką mam super mame a nikt nie wiedział jaka toksyczna jest w domuTen facet jest dobrym człowiekiem. I to jest dziwne bo jak trzeba zawsze komuś pomoże, nikomu obcemu nic nie przytyka. Lubią się z moim mężem, często razem jakiś mecz oglądają. Nie obgaduje innych. A własnej zony się czepia jak głupi. Obiecał jej wtedy ze jak schudnie to jej zapłaci (dość pokaźna suma). Dziewczyna się zawzięła i schudła ale znów coś nadrobiła, nie wszystko. Moim zdaniem zle nie wyglada, jest wysoka, obecnie nogi szczupłe. Brzuch ma jaki ma a wiadomo ze jak się dobrze zje na imprezie to tez brzuch robi się większy i wtedy słyszy przytyki przy innych ma nawyk brania jakiejs poduszki z narożnika i kładzie na brzuch i tak siedzi. Albo własna kurtka ze niby jej zimno i się przykrywa. No chore.
reklama
No też tak myślę tym bardziej że było dużo ludzi z różnych stron i część nad ranem już w drodze była to wiadomo że głodni już.Przecież zawsze się tak robi ze jak czeka na obiad w takiej sytuacji to się sięga po coś innego. Czy to ciasto czy co jest na stole. Normalne