reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja tak miałam, ale w ostatni tygodniu, dwóch się uspokoiło. Musze siknąć jak najpóźniej żeby dospać do rana - 6.

Niby w 2 trym. sikanie powinno się uspokoić, więc warto wspomnieć gine o częstym oddawaniu moczu. Oceni to swoim okiem. Częste oddawanie moczu może być jednym z objawów infekcji pęcherza moczowego, które w ciąży często nie daje żadnych objawów. Może też być taka Twoja uroda, szczególnie gdy dużo pijesz :)
Zdecydowanie u mnie się uspokoiło. Najgorzej do 24.00 wstaje ze 3 razy ale to tylko dlatego ze na noc sie opijam.

reklama
Zgadzam się. Ja przed ślubem i rok po ślubie mieszkałam z teściami i bratem męża no i jego narzeczona tez czesto byla tam. Tragedia nie raz tesciowa narzekała do męża ze nic nie robie i takie tam. To wkoncu namówiłam go kupiliśmy mieszkanie i to byl najlepszy wybór w moim życiu. Płaciliśmy kredyt ,ja bez pracy ,maz mało zarabiał. No klepaliśmy biede a i tak bym nie zamienila na mieszkanie z teściami. I nam się tak wszystko ułożyło ze po 8 latach kupiliśmy działkę i mamy już od dwóch lat swoj wymarzony dom. I teście zawsze byli przeciwko kredytom na szczęście postawiłam na swoje i jest git
Ja brałam kredyt z mężem na mieszkanie to też całą rodziną broniła się od kredytu a już dawno mamy spłacony i spokój. Ale teraz to wogole ciężko bez kredytu cokolwiek

No to zawsze 2 tys nie już 2,5 , ale mówię kasa w tym wypadku nie jest istotna. Ja też czekam i zrobię pewnie. Tak, generalnie wysyłają do Stanów, ale też czytałam że chyba i do Chin . To kiedy masz badanie ?
Udało się na środę zapisać w samo południe. Trzeba będzie z pracy wyjść, może nikt problemu nie zrobi.

Zdecydowanie u mnie się uspokoiło. Najgorzej do 24.00 wstaje ze 3 razy ale to tylko dlatego ze na noc sie opijam.
To jak taktycznie staram się wypić co mam do wypicia do 20-21. Sen jest tak cenny, że to sikanie mnie wykańczało. Już nawet nie chodziło o wstawanie, tylko o fakt, że potem wałkowałam się 3h

Nooooo taka z tym porażka. Tą poduchę kupiłam w kształcie 7, mój mówi na nią boa i dobrze ,że mamy wielkie łóżko to się mieścimy 😂 Coś tam stękał , że zajmuje dużo miejsca. Tym czasem wchodzę raz do pokoju a sobie leży z poduchą , lapkiem i zrobił z niej sobie podkładkę pod rękę i myszkę. 🤪 nawet czasami sam sobie zarzuca nogę na nią hihi no taka wielofunkcyjna rzecz 😎 Ale co sen na brzuszku to nic tego nie zastąpi.
I jak ta podusia? Bo ja dzisiaj sobie też zamówiłam taką 😀

To jak taktycznie staram się wypić co mam do wypicia do 20-21. Sen jest tak cenny, że to sikanie mnie wykańczało. Już nawet nie chodziło o wstawanie, tylko o fakt, że potem wałkowałam się 3h
To ja od 18:00 się juz ograniczam, chociaż przed ciąża też miałam takie problemy ze przed zaśnięciem musiałam 3x wstać albo budziłam się na siku ale raz w nocy a nie 5.

reklama
Ja też bym.nie wytrzymała. Przecież za przeproszeniem wiedziały gały co brały a pretensje to może mieć do siebie.
No właśnie i tu jest problem bo ta koleżanka do ciąż była szczupła. Przytyła w pierwszej ciąży, nie zdążyła schudnąć zaszła w drugà i od tej pory była grubsza. Sam mówił ze reklamacje musi złożyć bo brał co innego 😡 no kolejny idiota.

Do góry