Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu?Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?
u mnie to wręcz się nasilają

lekarz stwierdził, że muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać aż poziom BhCG opadnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu?Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?
Ja tez mam o 16.00 a mi sie dzis pogrzeb snilTo super! Teraz tylko niech rosnie spokojniekurcze już też chciałabym być po, a jeszcze 4h do badania, już mnie żołądek boli że stresu...
Nie stresuj się będzie dobrze mocno trzymam kciuki kochanaJa tez mam o 16.00 a mi sie dzis pogrzeb snila mojej mamie błoto
i juz mowi ze sie martwi i mnie jeszcze gorzej stresuje
U mnie tez zdecydowanie lepiej. Mniejsze zmęczenie, jedna drzemka jest w dzien, w nocy spac nie mige ale to chyba ze stresu przed badaniem... Mdlosci sa ale mniejsze zdecydowanie, moge juz kanapke zjesc i nawet herbatę wypicDziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu?Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?
Bardzo dobrze jest wynik niereaktywny więc w porządkuCzy może któraś z was wie czy wynik toxoplazmozy jest zły czy dobry?
dokładnie lepiej nie czytaćJutro o 11 mam badania prenatalne. Szkoda, że krew w innym miejscu pobierają. Oby nie było przepukliny. Natalii ta fizjologiczna wchłonęła się więc też mam nadzieję. Dobrze lekarka jej radziła żeby nic nie czytać w necie bo ja przez to mam czarne scenariusze.
Zjem coś słodkiego tak jak radzicie
[/QU
Brzmi jak moja dietaJa od rana niby lepiej się czuje, nawet ćwiczyć zaczęłam. Ale po poludniu przychodzi zmęczenie i ból głowy
. A wieczorem napady obżarstwa
. Myślę, że stąd ten cukier 97 bo dzień wcześniej wieczorem zjadłam pizze, 2 pączki, eklera i wafelka, a było to ok 21
Brzmi jak moja dieta![]()
Ja już też lepiej, ale mam często bóle głowy. Boli mnie też podbrzusze a od wczoraj piersi. Apetyt za to dopisujemoja suńka daje mi popalić, bo dostała pierwszej cieczki
![]()