Monia83.37
Fanka BB :)
Cukier mam 97, a miesiąc temu 88
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że jest okCzy może któraś z was wie czy wynik toxoplazmozy jest zły czy dobry?
Tłumaczono mi że jeśliCzy może któraś z was wie czy wynik toxoplazmozy jest zły czy dobry?
DziękiTłumaczono mi że jeśli
Igm jest minus
A Igg plus to znaczy że przeszłaś już kiedyś toksoplazme
Cukier mam 97, a miesiąc temu 88
Spoko ja miałam takie wyniki że jak zobaczyłam to zawał Odrazu przez co miałam milion innych badań od zakaźnego ale na całe szczęście wszystko skonczylo się dobrze przepraszam ale tłumaczę na chłopski rozumDzięki
Z tego co wiem to igg oznacza że już to kiedyś przechodziłas a lgm oznacza że chorujeszCzy może któraś z was wie czy wynik toxoplazmozy jest zły czy dobry?
Dziewczyny, wyniki prenatalnych wyszly dobrze. Niskie ryzyko trisomii. Nie ma śladu w opisie o ciąży na bliźnie czy łożysku wrastającym... Jedynie tylko łożysko na przedniej ścianie nisko. Ale przodujące już nie jest takim problemem. Mam nadzieję, że się przemieści jak ciąża z blizny.
Czy mi się wydaje czy część dziewczyn już nie odzywa się... może przeszły na FB...
Ja czuje sie ok , w 6tygodniu skończyły mi się nudności w sumie ,teraz pojawiają się sporadycznie nad ranem . Wieczorami bola mnie jajniki musze nospe wtedy wziac bo nie mogę spac.Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu? Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?
Zdecydowanie lepiej aczkolwiek mlodosci lubią się czasami pokazać ale bardzo rzadko i dalej nie które zapachy odrzucają.Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu? Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?