Amen. Tak ja juz chyna przeczytalam kilka watkow na forum i dziewczyny biora. Poczytak sobie jeszcze artykul na mamaginekolog: https://mamaginekolog.pl/profilaktyka-kwasem-acetylosalicylowym-ciazy/ powinno Cie uspokoićNo właśnie... Ja też się zmartwiłam ale tak jak dziewczyny pisały, nie my jedne bierzemy acard. I pewnie faktycznie działa cuda na łożysko
reklama
Trzymaj się kochana pamiętaj jesteś silna babkąU mnie po badaniach jest tragedia możecie pisać priv ja już nie chce tutaj się udzielać prywatnie i opuszczam grupę ;(
U mnie wczoraj syn poszedł spać zdrowy a po godzinie wstał z gorączka gilami po kostki i kaszlem okropnym spałam tylko godzine i ledwo zipie będę walczyc aby dodzwonić się do przychodni.
Marvelka89
Fanka BB :)
Uuuu współczuję wam u mnie syn po wycieciu migdałów i drenażu ucha, czyli jakies 3 lata temu, nie chorowal i mam nadzieje ze sie za młodu wychorowal i bedzie spokoj bo od urodzenia do 4 roku zycia potrafił miec 2 razy w miesiacu antybiotykU mnie wczoraj syn poszedł spać zdrowy a po godzinie wstał z gorączka gilami po kostki i kaszlem okropnym spałam tylko godzine i ledwo zipie będę walczyc aby dodzwonić się do przychodni.
Corka za to odpukac od malego zdrowiutka angine moze raz w zyciu miala
Kurujcie się
Moja starsza córka tak strasznie mi chorowała potrafiliśmy byc dwa razy w miesiącu u lekarza nie mówiąc ile razy w szpitalu też właśnie mamy usunąć migdała ale korona popsuł plany.Uuuu współczuję wam u mnie syn po wycieciu migdałów i drenażu ucha, czyli jakies 3 lata temu, nie chorowal i mam nadzieje ze sie za młodu wychorowal i bedzie spokoj bo od urodzenia do 4 roku zycia potrafił miec 2 razy w miesiacu antybiotyk
Corka za to odpukac od malego zdrowiutka angine moze raz w zyciu miala
Kurujcie się
Najgorzej ze mnie tez coś łapie więc i ja będę muskała pogadać z lekarzem zeby mi coś przepisała w razie cz egos.
netka.
Dziewczyny, wyniki prenatalnych wyszly dobrze. Niskie ryzyko trisomii. Nie ma śladu w opisie o ciąży na bliźnie czy łożysku wrastającym... Jedynie tylko łożysko na przedniej ścianie nisko. Ale przodujące już nie jest takim problemem. Mam nadzieję, że się przemieści jak ciąża z blizny.
Czy mi się wydaje czy część dziewczyn już nie odzywa się... może przeszły na FB...
Czy mi się wydaje czy część dziewczyn już nie odzywa się... może przeszły na FB...
Widzisz czasami metoda prób i błędów człowiek dochodzi do tego co jest dobre. Wiem że to trochę dziwne jeść co 2-3 godziny bo samej mi trudno się było przestawić. Ale jakoś funkcjonuje ciężej w pracy znaleźć czas żeby o tej a nie innej godzinie zjeść. Potem mierzyć cukierPosiłek co 3 godziny o niski IG dał radę [emoji846] rano cukry 87. Jestem taka szczęśliwa. Może nie będzie insuliny
Super wieści cieszę się bardzo oby tak dalejPosiłek co 3 godziny o niski IG dał radę [emoji846] rano cukry 87. Jestem taka szczęśliwa. Może nie będzie insuliny
@netka. Też mi się tak wydaje ze zostanie nas tu tylko kilka bo jakąś cisza się zrobiła.
Ja na 11.30 z maluszkiem do lekarza
reklama
Monia83.37