reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mam ten sam problem, cała szafa dopasowanych ubrań a teraz w nic się nie mieszczę... jakiej marki spodnie ciążowe nosisz? Nie mam żadnego doświadczenia w temacie ;)
Spodnie z hm jedne 34 ale drugie 36 i w sumie i w jedne i drugie mieszczę się idealnie wiec nie wiem o co chodzi z tym rozmiarem 😂Ale są mega wygodne naprawdę 😀 do męża już mówiłam ze normalnie tak wygodne ze po ciąży tez bym takie nosiła 😂

Spodnie z hm jedne 34 ale drugie 36 i w sumie i w jedne i drugie mieszczę się idealnie wiec nie wiem o co chodzi z tym rozmiarem 😂Ale są mega wygodne naprawdę 😀 do męża już mówiłam ze normalnie tak wygodne ze po ciąży tez bym takie nosiła 😂
Ja mierzyłam kilka par. Rozmiar taki jak zawsze ale były za duże. I ten pas mi jeszcze wisi 😀.
Ale poszukam na vinted w lepszej cenie.

Witajcie.
Co za noc, budziłam się co po chwilę. Od 5 myślałam ze zacznę już dzień ale stwierdzeniu ze nie ma co czytać na necie jeszcze zasnelam na chwile.
Boli mnie brzuch.A kaszle mnie to już w ogóle czuje go bardzo. Kłuje, ciągnie itp. Jakiś taki dziwny. Aż zaczynam się denerwować a to dodatkowo będzie powodowało ze będzie bolał.

miłego dnia Dziewczyny.

Witajcie.
Co za noc, budziłam się co po chwilę. Od 5 myślałam ze zacznę już dzień ale stwierdzeniu ze nie ma co czytać na necie jeszcze zasnelam na chwile.
Boli mnie brzuch.A kaszle mnie to już w ogóle czuje go bardzo. Kłuje, ciągnie itp. Jakiś taki dziwny. Aż zaczynam się denerwować a to dodatkowo będzie powodowało ze będzie bolał.

miłego dnia Dziewczyny.
Czasami bywają takie dni, zawsze możesz do lekarza jutro się wybrać dla spokojnosci ducha i dzidzi ;) życzę lepszego samopoczucia.

U mnie po za tą pachwina i nerwami ponad normę to ok, rano głową Pękala. Muszę dziś zajechać do apteki bo mi się magnez skończył 😫 a tak mi się nie chce 🤣. Narazie śniadanko i work, koniec miesiąca, trudny czas 😫. Ale najpewniej od października idę na zwolnienie. Porozmawiam jeszcze z kierowniczka czy napewno nie m nic przeciwko ;) Napewno będę się lepiej czuć nawet pod kątem moich dziewczyn, żeby je wozić i odbierać a nie w stresie zwalniać się z pracy, zawozić do domu i wracać śpiworem do firmy.

Hej kochane, ja też tylko Was podczytuje, bo ciągle w biegu i czasu ani sił nie miałam żeby coś naskrobac. Tym bardziej że co róż miałam "przeczucia", że po wszystkim. Dzięki Bogu się nie sprawdziły. W pt byłam na prenatalnych w Mastermedzie w Białymstoku i z USG wg lekarza wszystko ok i najpewniej będzie dziewczynka haha. 3 dziewczyna ;) stres przed badaniem, ale dodatkowo nakręcona czy serduszko bije, później czy zdrowe. Mam nadzieje, że wyniki z krwi też będą dobre. Miałam wcześniej przeczucia, że będzie chłopak. Jak nigdy polubiłam flaczki, bigos coś wspaniałego, ogórki kiszone, zupa ogórkowa, grochowa. Generalnie na słone, wedlinki, a na słodkie odpycha. Czułam podświadomie chlopaka ale jak widzicie przeczucia, przynajmniej w moim przypadku, się nie sprawdziły. ;) Choć różnie może być.
Z brzuchem jest tak że rano to płaska :p, I'm pozniej w ciągu dnia, tym większy. Koszmary męczyły mnie w nocy, budziłam się po nocach do toalety i nie mogłam spać.
A czy mąż moze byc razem na wizycie czy nie? Bo ja tez tam jade ale w sumie sie nie dopytałam i czy jest możliwość płatności kartą czy tylko gotówką?

reklama
A czy mąż moze byc razem na wizycie czy nie? Bo ja tez tam jade ale w sumie sie nie dopytałam i czy jest możliwość płatności kartą czy tylko gotówką?
Niestety bez osób towarzyszących :( ja nie płaciłam, bo z racji wieku zaliczam się już do grupy na NFZ. Generalnie można płacić obiema opcjami, ale w dobie pandemii lepiej karta :)

Do góry