u mnie następne badanie USG wyznaczyli mi na 20tc czyli tzw połówkowe.Niestety bez osób towarzyszących ja nie płaciłam, bo z racji wieku zaliczam się już do grupy na NFZ. Generalnie można płacić obiema opcjami, ale w dobie pandemii lepiej karta
reklama
Mag1503
Fanka BB :)
Nie denerwuj się Mnie przez ostatnie dni tez bardzo bolał brzuch. Kłucie, ciągniecie, pulsowanie. Myślałam ze osiwieje ze stresu Od wczoraj jest dużo lepiej chyba po prostu wszystko się rozciąga, ciało się przystosowuje do zmian.Witajcie.
Co za noc, budziłam się co po chwilę. Od 5 myślałam ze zacznę już dzień ale stwierdzeniu ze nie ma co czytać na necie jeszcze zasnelam na chwile.
Boli mnie brzuch.A kaszle mnie to już w ogóle czuje go bardzo. Kłuje, ciągnie itp. Jakiś taki dziwny. Aż zaczynam się denerwować a to dodatkowo będzie powodowało ze będzie bolał.
miłego dnia Dziewczyny.
Hope_2807
Niby to wiem ale człowiek taki głupi jednak.Nie denerwuj się Mnie przez ostatnie dni tez bardzo bolał brzuch. Kłucie, ciągniecie, pulsowanie. Myślałam ze osiwieje ze stresu Od wczoraj jest dużo lepiej chyba po prostu wszystko się rozciąga, ciało się przystosowuje do zmian.
Nie moja pierwsza ciąża a jednak po stratach bardziej przeżywam. Oj rozciąga się chyba, ubrałam dzisiaj bluzkę i chyba sie skurczyła
A czy któraś jak ja nie mieszka w Polsce?
Nikt nic nie wspomina wiec chyba wszystkie w PL. Jak byłam w ciąży z drugim synem tu na forum dużo nas było zza granicy.
Hope_2807
Ze się wtrącę ale trochę to głupie.Niestety bez osób towarzyszących ja nie płaciłam, bo z racji wieku zaliczam się już do grupy na NFZ. Generalnie można płacić obiema opcjami, ale w dobie pandemii lepiej karta
Mieszkasz z mężem pod jednym dachem a nie może wejść na wizytę podejrzeć maleństwo.
u nas na szczęście mile widziane osoby towarzyszące. I mój idzie ze mną na prenatalne. Zreszta to mój tłumacz nie no żartuje znam język ale z nerwów to chyba po polsku czasami byłoby mi ciężko się wysłowić
*Katarina*
U mnie prawdopodobnie dziewczynka . To moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie takie ciekawe i czasami zdarzają mi się momenty że dalej nie dowierzam że jestem. W ciążyA u Ciebie kto będzie?
Mag1503
Ja właśnie kupiłam na vinted nowe z metkami za 50 zł z hm, zobaczymy co przyjdzieJa mierzyłam kilka par. Rozmiar taki jak zawsze ale były za duże. I ten pas mi jeszcze wisi .
Ale poszukam na vinted w lepszej cenie.
Zgadzam się w 100% ale wpływu nie mam żadnego na toZe się wtrącę ale trochę to głupie.
Mieszkasz z mężem pod jednym dachem a nie może wejść na wizytę podejrzeć maleństwo.
u nas na szczęście mile widziane osoby towarzyszące. I mój idzie ze mną na prenatalne. Zreszta to mój tłumacz nie no żartuje znam język ale z nerwów to chyba po polsku czasami byłoby mi ciężko się wysłowić
Hope_2807
Ja wiem oczywiście ze nie masz wpływu. Ale to po prostu absurd! Może już niedługo będzie mógł wejść z TobąZgadzam się w 100% ale wpływu nie mam żadnego na to
netka.
.
Ostatnia edycja:
reklama
netka.
Ja wiem oczywiście ze nie masz wpływu. Ale to po prostu absurd! Może już niedługo będzie mógł wejść z Tobą
Z tego, co dziewczyny piszą i u mnie tak samo, niestety nawet mężowie nie mogą być podczas badania/USG czy porodu.
I nie ma znaczenia czy wizyta prywatna czy na NFZ.
Chyba tylko jednak dziewczyna pisała, że może.