Prenatal tabletki do ssania dla kobiet w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak mamy tutaj to po zmieniać. Ja tez nie mam fb , ja zostaje tutaj jak odejdziecie to będę sama hehMoże zróbmy sobie czat na messengerze bo zaś połowa zostanie tu bo nie wszyscy mają fb ja np nie mam ale messenger mam a połowa pójdzie tam i wszystko weźmie w łeb.
Nie bo ja też nie mam fb więc zostaje tutaj będziemy razem hihiJak mamy tutaj to po zmieniać. Ja tez nie mam fb , ja zostaje tutaj jak odejdziecie to będę sama heh
Przyciśnij lubię to i powinno wyskoczyćDziewczyny może uznacie mnie za głupia ale to jest moje pierwsze forum nie mam doświadczenia powiedzcie mi jak robicie serduszka❤ i te inne cuda przy lubię to
Będziemy dwieJak mamy tutaj to po zmieniać. Ja tez nie mam fb , ja zostaje tutaj jak odejdziecie to będę sama heh
Też fb nie mamPrzyciśnij lubię to i powinno wyskoczyć
Ja ze śląska i do katowic mam nie daleko ale ja jadę dziś do novomedica i jestem z nich zadowolona ale super bardzo się cieszę że wszystko super ja też dziś o 16.40 trzymaj kciuki za nasDziewczyny jesteśmy już po 1 prenatalnych w 12+3tc wszystko super, prawdopodobieństwa wyszły bardzo dobrze maluszek rozwija się poprawnie Boże kamień z serca i to będzie chłopczyk na 100% jak ktoś jest ze śląska i ma niedaleko do kato to polecam dr Staniczka!!!!
Ja tez nie mam jest nas już trzyTeż fb nie mam
Trzymam z całej siły!!! będzie dobrze po tych badaniach to jest na prawdę duża ulga... przynajmniej ze mną tak byłoJa ze śląska i do katowic mam nie daleko ale ja jadę dziś do novomedica i jestem z nich zadowolona ale super bardzo się cieszę że wszystko super ja też dziś o 16.40 trzymaj kciuki za nas