dzwoneczek8811
Fanka BB :)
a gdzie je kupiłaś?Ja polecam to masło, bardzo przyjemny zapach i skład naturalny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie je kupiłaś?Ja polecam to masło, bardzo przyjemny zapach i skład naturalny
Ja też nie mam fbJa nie mam fb więc odpadam Ale pomysł pewnie fajny
a gdzie je kupiłaś?
No ja właśnie o tym mówię bo ten sam kupiłam ;D w składzie nie ma dodatkowej witaminy a, tyle ze w migdałach ponoć jest jej duzoA co do tego olejku ze słodkich migdalow kurczę czytam i rzeczywiscie on ma miedzy innymi wit a ale nigdzie nie znalazłam zeby był zakazany, wręcz jest wskazany dla przyszłych mam. Moze ma małe stężenie tej wit czy cos.. cholera wie..
no fajnie bo po pierwsze moim zdaniem lepiej pod wzgledem tych powiadomień, zdjec, linków itd. Tutaj ja przez aplikacje nie moge dodawać zdjec bo nie chce załadować, musze na przeglądarkę wchodzic. I nie widze jak ktos cos nowego napisze, tylko jak ktos odpowie albo zareaguje na moj komentarz. A nie ukrywam, ze tez lubie chociaz troche prywatności i troche mnie moze nie tyle, ze stresuje co nie pasuje mi, ze kazdy moze przeczytać co tu piszemy.. narazie mało sie znamy ale z pewności zaczną sie bardziej prywatne tematy czy nawet jak ktos bedzie miał gorszy dzien i bedzie chciał na meza ponarzekać to bez stresu, ze ktos obcy przeczytaAaa ok. To fajnie
ja zużyje najpierw ten co kupiłam ale zrobiłam juz screena tego z secret soapNo ja właśnie o tym mówię bo ten sam kupiłam ;D w składzie nie ma dodatkowej witaminy a, tyle ze w migdałach ponoć jest jej duzo
I te 200 ml wystarczy na długo, bo jest mega wydajneKosmetyki dla kobiet w ciąży, na rozstępy - The Secret Soap Store
Dla kobiet w ciąży - Zapraszamy do zapoznania się z ofertą kosmetyków dla kobiet w ciąży, dostępną na oficjalnej stronie marki The Secret Soap Store.secret-soap.com
Nie zgodzę się z tobą, każdy lekarz patrzy na tydzień z USG a nie om. U mnie np jest trzy tygodnie różnicy ze względu na nieregularne cykle. Z om powinnam być w 15 tc a jestem w 12. Gdyby lekarze patrzyli na om to wiele ciąż by było zakończonych za wcześniejak masz termin na 22 marca to masz dzis 10+3 czyli ostatnia miesiączka 15.06. Niektórzy 10+3 liczą jako 10 tydzien a inni jako 11. Moim zdaniem nie warto liczyć terminu z usg bo kazdy lekarz i tez przy przyjęciu do szpitala patrzy ktory jest tydxien z om w nie z usg. To tak celem wyjaśnienia bo widze, ze w kilka dziewczyn macie podobny czy nawet ten sam termin
dlatego donoszona ciaze liczy sie do 42 tyg bo biora pod uwage ze 2 tyg moze sie różnic. Ja mowie jak mi kilka razy wpisywali przy przyjęciach do szpitali w obu ciążach gdzie w ostatniej miałam 2 tyg różnicy i nic to nie dało/ powiedzieli, ze taki maja protokół i tyleNie zgodzę się z tobą, każdy lekarz patrzy na tydzień z USG a nie om. U mnie np jest trzy tygodnie różnicy ze względu na nieregularne cykle. Z om powinnam być w 15 tc a jestem w 12. Gdyby lekarze patrzyli na om to wiele ciąż by było zakończonych za wcześnie