reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
To trzeba to olać 😄 i cieszyć się własnym życiem!!! Uwierz, ze długo bylam osobą, która się przejmowała co ludzie powiedzą. I co mi to dało? Nic!!! Tylko nerwy. A teraz mam to gdzieś. Akurat moja rodzina się ucieszyła, bardziej nawet ta dalsza albo jakby cokolwiek powiedzieli to bym się tylko zaśmiała i nic poza tym.
A takich ludzi, którzy swoimi komentarzami tylko szpilę potrafią wbić jest niestety mnóstwo. Ale
Ze własna matka?! Masakra 🤦‍♀️ Ja z moja tez się kłócę - dwa razy w roku bo tyle jestem w Polsce 😂 bo jak ona do nas przylatuje to wszystko jest w najlepszym porządku 😏😏😏 Ale szpil to mi nie wbija. Tylko się drze jak głupia żeby swoją racje udowodnić a ja ją przekrzykuje swoją racją 🙄😄😄😄
Głowa do góry! I rodz ile chcesz tych dzieci ;)
Powodzenia 🤗🤗
Ja akurat jestem przyzwyczajona bo całe życie to mam dlatego powiem jak będę musiała czyli jak ktoś zauważy.😁

To trzeba to olać 😄 i cieszyć się własnym życiem!!! Uwierz, ze długo bylam osobą, która się przejmowała co ludzie powiedzą. I co mi to dało? Nic!!! Tylko nerwy. A teraz mam to gdzieś. Akurat moja rodzina się ucieszyła, bardziej nawet ta dalsza albo jakby cokolwiek powiedzieli to bym się tylko zaśmiała i nic poza tym.
A takich ludzi, którzy swoimi komentarzami tylko szpilę potrafią wbić jest niestety mnóstwo. Ale
Ze własna matka?! Masakra 🤦‍♀️ Ja z moja tez się kłócę - dwa razy w roku bo tyle jestem w Polsce 😂 bo jak ona do nas przylatuje to wszystko jest w najlepszym porządku 😏😏😏 Ale szpil to mi nie wbija. Tylko się drze jak głupia żeby swoją racje udowodnić a ja ją przekrzykuje swoją racją 🙄😄😄😄
Głowa do góry! I rodz ile chcesz tych dzieci ;)
Powodzenia 🤗🤗
Dziękuję bardzo nam wszystkim przyda się spokój 😀

nie wiem naprawde. Niby nie wyobrażam sobie, ze mogłabym zabic własne dziecko ale nigdy nie stałam przed taka decyzja.. nie wiem jak duze byłyby wady i jakie szanse na godne zycie dziecka.. nie biore w ogole pod uwage aborcji ale tak jak napisałam nie jestem w tej sytuacji to moge sobie tylko gdybać
Pisałam wam o synie koleżanki niepełnosprawnym. Dowiedziałam się że obwiniają jej wiek i teraz zrobili mu KRS bo ona nie wróci do pracy

Moja rodzina ogólnie strasznie się wtrąca komentuje próbuje nastawiac przeciwko drugim dlatego wolę się trzymać z daleka bo 2 siostry się rozwodza A brat się rozstał z narzeczoną tyle wyszło z ich "złotych rad"..zresztą mi też już zaczynali dogadywać po co.obiad pod nos podstawiam , po co zajmuje się dokumentacja firmy męża jak mam swoją itp itd...A komentarze o rodzeniu dzieci bo moi rodzice widzieli mnie jako bizneswoman pracującą za granicą mająca fortune na koncie i bycie sama...niestety ja swoje życie inaczej widzę A co więcej dzieci nic nie przekreslily bo skończyłam 2 kierunki mam własną działalność ale wg nich nic nie robię nic nie osiągnęłam ...szkoda gadać...

A teściowa nadrobi za wszystkich..cieszy się z każdego dziecka jak ze swojego dzwoni kilka razy w tyg żeby jej wnuki przywieźć...jeszcze jakby się jej wnusia trafiła to myślę że oszlalaby ze szczęścia A że ma trudny czas za sobą to chyba dla niej najbardziej chciałabym żeby to była dziewczynka..bo sama ma 5 dzieci w tym 1 córke-chlopczyce.. I 3 wnuków żadnej wnuczki
Właśnie o to chodzi z rodziną że każdemu nie dogodzisz. Ja poprostu nie chce mówić teraz żebym jak najmniej się nasłuchała. Skacze mi już ciśnienie więc nie jest to dla mnie dobre. A w poprzedniej ciąży jak mi skakało ciśnienie to teksty mojej mamuśki mnie dobijały. Że muszę się zastanowić czy mi dziecko potrzebne skoro chora jestem. A jak powiedziałam że mam zakaz jazdy autem to odwracała kota ogonem że wujek pilot też ma nadciśnienie i jakoś lata🤷(oczywiście nie przyznała się że odkąd wujek ma złe wyniki to tylko szkoli młodszych)

ja od dawna używałam takiego z avonu na zrogowaciała skore wlasnie z masłem shea, wieki temu je odkryłam jak jeszcse mnie nie było stać na lepsze kosmetyki i tak ze mna z przyzwyczajenia na kilka lat zostało 😂 aczkolwiek to pewnie sam shit w składzie, najlepsze byłoby „gole masło shea” ale chyba musze na necie popatrzeć bo na moim zadupiu bedxie ciezko kupic.
Ja kupuję też na necie teraz bo mi siebie chce jeździć 😁 eco.bella się nazywa drogeria jak chcesz poszukać mi nawet kremy do twarzy spasowały bo wiecznie się świeciłam a teraz mam spokój 😀

Dziewczyny, ktore by chciały.. utworzylam na fb grupę, ktora jest grupa prywatna i ukryta tzn, ze bez linku nikt jej nie znajdzie wpisując nawet w wyszukiwarce i tak samo Wasi znajomi wchodząc na Wasz profil i przynależność do grup nie beda jej widziec. Jak ktoras ma ochote to wysyłam linka do przyłączenia sie Link do: Facebook na poprzednim forum tak zrobiłyśmy bo jednak mimo wszystko łatwiej odróżnić ludzi jak sie kojarzy ich zdjecie czy jak sie nazywają, poza tym piszemy tutaj o rodzinie, pracy itd a tak naprawde kazdy kto ma dostep do internetu moze to przeczytać.. jezeli macie ochote to dołączajcie. Ja tutaj bede i tak bo pewnie odrazu sie duza grupa na fb nie utworzy aczkolwiek mi sie zdecydowanie łatwiej pisało na fb, biorąc pod uwage chociazby powiadomienia czy wrzucanie zdjec.. jak nie bedzie nikt zainteresowany to usune grupę za jakis czas
Super pomysł 😁tylko że pisze mi że jest pusty wątek

Właśnie o to chodzi z rodziną że każdemu nie dogodzisz. Ja poprostu nie chce mówić teraz żebym jak najmniej się nasłuchała. Skacze mi już ciśnienie więc nie jest to dla mnie dobre. A w poprzedniej ciąży jak mi skakało ciśnienie to teksty mojej mamuśki mnie dobijały. Że muszę się zastanowić czy mi dziecko potrzebne skoro chora jestem. A jak powiedziałam że mam zakaz jazdy autem to odwracała kota ogonem że wujek pilot też ma nadciśnienie i jakoś lata🤷(oczywiście nie przyznała się że odkąd wujek ma złe wyniki to tylko szkoli młodszych)
Jestem zdania że z rodziną najlepiej na zdjęciu i to nie z boku bo Cie jeszcze wytną... Ja też się nie przejmuje też bym się nasluchala że serce że to że tamto a po co trzymam się z dala i mam spokój Ci co mają wiedzieć to wiedzą i jest okej.

Dziewczyny smarujecie się czymś ? Ja odkąd dowiedziałam się o ciąży to smaruje się bio-oil ale dopiero dzisiaj przeczytałam, ze powinno się dopiero od 2 trymestru .. i kupiłam 100% olejek migdałowy ale internety mówią, ze nie wolno się smarować kosmetykami z witamina A... zgłupiałam
Z tą witaminą to prawda. Ja się nie smaruje bo i tak popękana będę 🤣

reklama
Jestem zdania że z rodziną najlepiej na zdjęciu i to nie z boku bo Cie jeszcze wytną... Ja też się nie przejmuje też bym się nasluchala że serce że to że tamto a po co trzymam się z dala i mam spokój Ci co mają wiedzieć to wiedzą i jest okej.
Ja mam to samo i nawet jak mi się dzieci urodziły to też słuchałam żeby chociaż na FB dodać zdjęcia żeby rodzina wiedziała. A ja wychodzę z założenia że jak ktoś jest blisko z Tobą to wie bo pyta a jak nie to po co mu to i do tej pory zdjęć nie mam.

Do góry