reklama
dzwoneczek8811
Fanka BB :)
ja pisze z tel. Dodaje emotki tak jak sie je dodaje przy pisaniu smsa np. Nie wiem jak to wytłumaczyć ale tak jakby mam je w swojej klawiaturzeDziewczyny może uznacie mnie za głupia ale to jest moje pierwsze forum nie mam doświadczenia powiedzcie mi jak robicie serduszka i te inne cuda przy lubię to
Grabcia123
Fanka BB :)
Mi nadal nie wchodzi...
Zobaczcie czy teraz pojdzie https://m.facebook.com/groups/1468810443307258/?ref=group_browse
Ja tez nie mam fb mam instaJa też nie mam fb
Może zróbmy sobie czat na messengerze bo zaś połowa zostanie tu bo nie wszyscy mają fb ja np nie mam ale messenger mam a połowa pójdzie tam i wszystko weźmie w łeb.Nie działa link
Nie martw się u mnie jest dokładnie to samo wie też trzymam się z daleko wychodzę z założenia że tak jest lepiej dla mnie i dla mojej rodziny za to teściowa mam złota kobietęTeż jestem tego zdania ale niestety są ludzie którzy specjalnie komentują żeby tylko szpile wbić moja mamuśka to czasem sobie humor moim kosztem poprawia
Dzień dobry Kochane życzę Wam wszystkim miłego dnia ps. Obudził mnie mały wielki głód
Jak zrobiła grupę zamknięta to ona Was do niej musi zaprosić bo w link nie wejdziecie...Mi tez link nie wchodzi...
reklama