reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja mam to samo i nawet jak mi się dzieci urodziły to też słuchałam żeby chociaż na FB dodać zdjęcia żeby rodzina wiedziała. A ja wychodzę z założenia że jak ktoś jest blisko z Tobą to wie bo pyta a jak nie to po co mu to i do tej pory zdjęć nie mam.
Dokładnie mam tak samo reszta by potrzebowała tylko dla gadania a po co komu dawać powód do rozmów pff...

dlatego donoszona ciaze liczy sie do 42 tyg bo biora pod uwage ze 2 tyg moze sie różnic. Ja mowie jak mi kilka razy wpisywali przy przyjęciach do szpitali w obu ciążach gdzie w ostatniej miałam 2 tyg różnicy i nic to nie dało/ powiedzieli, ze taki maja protokół i tyle
Ja też przy obu ciążach zawsze z om i to nawet na kartę ciąży nie patrzyli w szpitalu tylko sami sobie liczyli nie z usg

Ja też przy obu ciążach zawsze z om i to nawet na kartę ciąży nie patrzyli w szpitalu tylko sami sobie liczyli nie z usg
no :( ja wiem ogolnie o co chodzi z ta różnica w terminach i rozumiem ze z usg jest barfziej prawdopodobny ale tez na podstawie swoich doświadczeń poprostu wiem co robią w szpitalu przy przyjęciu.. lekarz prv jeszcze ok, moze rzeczywiscie patrzy na termin z usg ale w szpitalu maja ten termin z usg gdzies przynajmniej u mnie tak jest

Cześć kobietki, wiem ze temat był niedawno poruszany, ale nie daje mi spokoju. Czy Wam tez czasami „pulsuje” podbrzusze? Czuje delikatny ból, nie są to skurcze tylko raczej właśnie takie pulsowanie. Pobolewa mnie od paru dni, wizyte mam dopiero w poniedziałek i zaczynam się denerwowac... 12tc

Cześć kobietki, wiem ze temat był niedawno poruszany, ale nie daje mi spokoju. Czy Wam tez czasami „pulsuje” podbrzusze? Czuje delikatny ból, nie są to skurcze tylko raczej właśnie takie pulsowanie. Pobolewa mnie od paru dni, wizyte mam dopiero w poniedziałek i zaczynam się denerwowac... 12tc
ja mam ogólnie porblemu z brzuchem, pobolewa mnie czesto, mam skurcze itd :/ w pon tez mam wizyte i bede gadac z lekarka co w związku z tym bo magnez juz biore i nospe ale nie wiele pomaga :(

reklama
Mi nie pulsuje ale mnie kłuje i boli jak na okres

Do góry