Wczoraj mi się skonczyla fasolka dziś dla odmiany pierogimama nie ma gdzies skitranej w piwnicy? U moich zawsze sa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj mi się skonczyla fasolka dziś dla odmiany pierogimama nie ma gdzies skitranej w piwnicy? U moich zawsze sa
No właśnie niemama nie ma gdzies skitranej w piwnicy? U moich zawsze sa
Ja też w piątek a chciałabym żeby to było już heheTrzymam kciuki za wszystkie prenatalne! Ja w piątek. Dzisiaj mam endokrynologa, z wyników mam tylko tsh lekko podwyższone reszta w normie. Ciekawe co mi powiem, mam nadzieje ze mnie tabletki ominą......
Siedzę i czekam na prenatalne. Miało być na 11.30 a tu pacjentka z 11 dopiero weszła, przede mną jeszcze jedna osoba i dopiero ja. Wszystko mi stoi w gardle ze strachu. Już bym chciała mieć za sobą. Ale z takim opóźnieniem to może godzinę będę tu kwitła i się denerwowała
Wszystko będzie dobrze trzymam kciukiSiedzę i czekam na prenatalne. Miało być na 11.30 a tu pacjentka z 11 dopiero weszła, przede mną jeszcze jedna osoba i dopiero ja. Wszystko mi stoi w gardle ze strachu. Już bym chciała mieć za sobą. Ale z takim opóźnieniem to może godzinę będę tu kwitła i się denerwowała
Ja ostatnioTo jak chęć jest ogromna to jeszcze możesz mleko kokosowe wypróbować. Ma zupełnie inny zapach, więc może ujdzie
Ja znowu kwaśne mogłabym non stop, ale zawsze lubiłam. Może też dlatego
Ja w tamtym tyg miałam fasolkę oczywiście wysłałam swojego po wszystko a potem mniam mniamZa to ja dziś na gotowałam fasolki po bretońsku aż mi ślinka już cieknie część w słoiki zalałam jak mnie najdzie będzie jak znalazł no właśnie bigos też za mną chodzi a ciężko o dobrą kapustę teraz
Oo może na wodzie zjemJuż po USG Lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości przeziernosc 1.6, kość nosowa widoczna, serduszko 4 komorowe, symetryczne, bije jak szalone czekamy teraz na wyniki z krwi. Szalenie się cieszę i jestem już trochę spokojniejsza pan Doktor powiedział, że bardziej chłopiec niż dziewczynka
PS. Ja jem owsiankę na wodzie, jest przepyszna
Spróbuję bo bym zjadła zwłaszcza jak dzieciom robię ale łyżka staje w gardle i tyleja robiłam dziś z mlekiem kokosowym chociaz ogolnie tez mi jakos nie podeszło a przed ciaza bardzo lubiłam