reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Jogurt niestety też nie przejdzie😭w tamtych ciążach to jogurty namiętnie jadłam teraz mi śmierdzą wogole mi kwaśne śmierdzi.robiłam ogórkową to myślałam że nie skończę 🤢z nabiału to jedynie sery białe toleruje i tym.sie żywię 😂

To jak chęć jest ogromna to jeszcze możesz mleko kokosowe wypróbować. Ma zupełnie inny zapach, więc może ujdzie :D

Ja znowu kwaśne mogłabym non stop, ale zawsze lubiłam. Może też dlatego

reklama
Popłakałam się ostatnio bo w zamrazarniku nie znalazłam bigosiku. A przecież teraz nie ma dobrej kapuchy na bigos i tak mi się przykro zrobiło że nie zjem :(
Za to ja dziś na gotowałam fasolki po bretońsku aż mi ślinka już cieknie 🤤 część w słoiki zalałam jak mnie najdzie będzie jak znalazł 😁 no właśnie bigos też za mną chodzi a ciężko o dobrą kapustę teraz ☹️

Już po USG :) Lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości :) przeziernosc 1.6, kość nosowa widoczna, serduszko 4 komorowe, symetryczne, bije jak szalone :) czekamy teraz na wyniki z krwi. Szalenie się cieszę i jestem już trochę spokojniejsza :) pan Doktor powiedział, że bardziej chłopiec niż dziewczynka 😀
PS. Ja jem owsiankę na wodzie, jest przepyszna :)

Jogurt niestety też nie przejdzie😭w tamtych ciążach to jogurty namiętnie jadłam teraz mi śmierdzą wogole mi kwaśne śmierdzi.robiłam ogórkową to myślałam że nie skończę 🤢z nabiału to jedynie sery białe toleruje i tym.sie żywię 😂
ja robiłam dziś z mlekiem kokosowym chociaz ogolnie tez mi jakos nie podeszło a przed ciaza bardzo lubiłam

To jak chęć jest ogromna to jeszcze możesz mleko kokosowe wypróbować. Ma zupełnie inny zapach, więc może ujdzie :D

Ja znowu kwaśne mogłabym non stop, ale zawsze lubiłam. Może też dlatego
mnie właśnie tez na kwaśne bardziej ciagnie. Chleb z masłem i smietana potrafię zjesc 😂za ro słodkie poza ciaza uwielbiam, a teraz jak jem to w ogole nie wiem co mi tak pasowało zawsze w tym słodkim. Teraz zjem kostkę czekolady i tyle, a wczesniej potrafiłam cała tabliczkę na raz zjesc! Szkoda ze poza ciaza nie mam tak jak w ciazy 😂

Za to ja dziś na gotowałam fasolki po bretońsku aż mi ślinka już cieknie 🤤 część w słoiki zalałam jak mnie najdzie będzie jak znalazł 😁 no właśnie bigos też za mną chodzi a ciężko o dobrą kapustę teraz ☹️
Kobieto, to ja poproszę trochę tej fasolki 😀😀 to moje dream of ostatnio 😀😀

reklama
Do góry