Ja tez tak mam ale to takie pulsowanie do wytrzymania chyba wszystko się rozciąga i robi się miejsce dla maluszka dzisiaj 12t3dzienMnie dzisiaj tez pobolewa raz czuje kłucie, raz pulsowanie. Skończyłam 11 tc
reklama
Mag1503
Fanka BB :)
Tez tak sobie tłumaczeJa tez tak mam ale to takie pulsowanie do wytrzymania chyba wszystko się rozciąga i robi się miejsce dla maluszka dzisiaj 12t3dzien
Poziomka1982
Zaangażowana w BB
Fasolkę bardzo lubię a teraz Wam ochoty na boloński zrobię Wyszedł bardzo dobry z groszkiem i kawałkami kiszonego ogórka. Dziś nadrabiam dni, kiedy z nerwów mało co jadłam. Wcześniej tylko zupy jadłam pomidorową i jarzynową. Jak jest źle to ratuje się owocami, to mi wchodzi.
Niedobrana
Aktywna w BB
Nawet nie wiecie jak się wkurzyłam. Dzisiaj byłam na cytologii i moja lekarka jak zawsze super. Później idę do rejestracji i dobrze, że coś mnie tknęło żeby zapytać czy partner może być na usg genetycznym, bo okazało się że lekarza nie ma w terminie, na który mnie umówili tylko jakoś nikt nie pomyślał żeby zadzwonić, a teraz już nie mają wolnych terminów. Dobrze, że to teraz wyszło, bo miałam je dość późno ustalone i mógłby być problem żeby zdążyć je zrobić.
Dziękuję. W czasie się przeciągnęło, ale spokojniejsza wyszłam. Z maluszkiem wszystko dobrze. Prawdopodobnie dziewczynka w piątek będą wyniki z krwi. Jeśli dostanę smsa że wynik do odebrania tzn ze badania wyszły ok. Jeśli nie to będą z rejestracji dzwonić i umawiać na spotkanie z lekarzem. Także czekam spokojnie w miarę spokojnie do piątkuTrzymam kciuki, żebyś wyszła z badan spokojna
Dziękuję trochę później weszłam, ale lekarz wszystko tłumaczył. Wyjaśniał. Wg usg maluszek super nie miał się czego czepić. Wszystkie parametry w normie. Prawdopodobnie dziewczynka wyniki z krwi będą juz w piątek więc tylko czekać jeszcze na to i będę już spokojniejsza.Maybelle jak tam po prenatalnych
reklama
Jest dobrze czekać jeszcze tylko na wynik krwi i mogę odetchnac.Wszystko będzie dobrze trzymam kciuki