reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Fasolkę bardzo lubię a teraz Wam ochoty na boloński zrobię :) Wyszedł bardzo dobry z groszkiem i kawałkami kiszonego ogórka. Dziś nadrabiam dni, kiedy z nerwów mało co jadłam. Wcześniej tylko zupy jadłam pomidorową i jarzynową. Jak jest źle to ratuje się owocami, to mi wchodzi.

Nawet nie wiecie jak się wkurzyłam. Dzisiaj byłam na cytologii i moja lekarka jak zawsze super. Później idę do rejestracji i dobrze, że coś mnie tknęło żeby zapytać czy partner może być na usg genetycznym, bo okazało się że lekarza nie ma w terminie, na który mnie umówili tylko jakoś nikt nie pomyślał żeby zadzwonić, a teraz już nie mają wolnych terminów. Dobrze, że to teraz wyszło, bo miałam je dość późno ustalone i mógłby być problem żeby zdążyć je zrobić.

Trzymam kciuki, żebyś wyszła z badan spokojna :)
Dziękuję. W czasie się przeciągnęło, ale spokojniejsza wyszłam. Z maluszkiem wszystko dobrze. Prawdopodobnie dziewczynka🧑 w piątek będą wyniki z krwi. Jeśli dostanę smsa że wynik do odebrania tzn ze badania wyszły ok. Jeśli nie to będą z rejestracji dzwonić i umawiać na spotkanie z lekarzem. Także czekam spokojnie w miarę spokojnie do piątku 😱

Jeśli chodzi o brzuszki to mój tak wygląda no moja córka musiała się wbić w kadr 😂 wieczorem jestem większą 🤷‍♀️🤷‍♀️

Załączniki

• IMG_20200826_144509.jpg
    IMG_20200826_144509.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 118
Maybelle jak tam po prenatalnych
Dziękuję trochę później weszłam, ale lekarz wszystko tłumaczył. Wyjaśniał. Wg usg maluszek super nie miał się czego czepić. Wszystkie parametry w normie. Prawdopodobnie dziewczynka 🧑 wyniki z krwi będą juz w piątek więc tylko czekać jeszcze na to i będę już spokojniejsza.

reklama
Do góry