U mnie też się wchlonął ale kazała mi do końca wykończyć opakowanie a brałam 2x1 duphaston i 2x1 luteinę dopochwowo a teraz 1x1 dziennie jeżeli kazała Ci odstawić to po prostu odstaw albo zadzwoń do Niej i się upewnij a będziesz spokojniejszaNa początku ciąży miałam krwiaczka dostałam duphaston dzisiaj na wizycie już sie wchłonął i kazała mi odstawić i pytanie czy mam go odstawić odrazy czy brać go jeszcze przez tydzien zmniejszając dawkę a miałam 3x1
reklama
MałaZuza14
Aktywna w BB
Macie takie dni jak ja np. Dzisiaj że wszystko was drażni i denerwuje takie byle pierdoły a potrafa mnie zagotowac
Dzisiaj to najbardziej ludzie mnie wkur***ają
Ty o 9 ja o 11.30 także podzielam Twój strachDziewczyny, trzymajcie kciuki, jutro o 9.00 stawiam się na prenatalne! Przeczytałam cały internet, mogę teraz spokojnie nie spać całą noc!
Haha myślałam że tylko ja tak mamDzisiaj to najbardziej ludzie mnie wkur***ają
Grabcia123
Fanka BB :)
Dzień dobry mamy. My dziś o 15.15 mamy wizytę i cała noc już nie spałam.. Boże mam tak czarne wizje przez tego krwiaka że nawet wody z nerwów nie przelkne... trzymam kciuki za wszystkie wizyty i prenatalne dziś
Hope_2807
Fanka BB :)
Powodzenia na wszystkich wizytach!
Będzie dobrze!!!
Ja tez mam dzisiaj wizytę. A prenatalne w przyszłym tygodniu. Mieszkam za granicą i w szpitalu będzie usg.
to w ogóle moja pierwsza wizyta. Trochę późno ale byłam 3 tygodnie w Polsce. Przed wyjazdem do Polski miałam dwa usg. No ale już w domu i teraz będzie tak jak powinno.
Będzie dobrze!!!
Ja tez mam dzisiaj wizytę. A prenatalne w przyszłym tygodniu. Mieszkam za granicą i w szpitalu będzie usg.
to w ogóle moja pierwsza wizyta. Trochę późno ale byłam 3 tygodnie w Polsce. Przed wyjazdem do Polski miałam dwa usg. No ale już w domu i teraz będzie tak jak powinno.
Jaaa bym tak zjadła owsiane a jak widzę mleko to masakraDziewczyny ja dzisiaj zaczęłam dzień o 3:50 płatkami z mlekiem za niedługo w dzień będę spac a w nocy funkcjonować
Niedobrana
Aktywna w BB
A owsiane z jogurtem? Ja swojego czasu lubiłam tzw. nocną owsiankę. Mieszasz płatki z jogurtem (mniej niż do mleka), zostawiasz na noc, one sobie nasiąkają i rano można jeść .Jaaa bym tak zjadła owsiane a jak widzę mleko to masakra
Jogurt niestety też nie przejdziew tamtych ciążach to jogurty namiętnie jadłam teraz mi śmierdzą wogole mi kwaśne śmierdzi.robiłam ogórkową to myślałam że nie skończę z nabiału to jedynie sery białe toleruje i tym.sie żywięA owsiane z jogurtem? Ja swojego czasu lubiłam tzw. nocną owsiankę. Mieszasz płatki z jogurtem (mniej niż do mleka), zostawiasz na noc, one sobie nasiąkają i rano można jeść .
reklama
Niedobrana
Aktywna w BB
U mnie ogólnie spokojnie. Dzisiaj idę do lekarza, ale tylko dlatego że w laboratorium zabrudzili moją próbkę i musi jeszcze raz pobrać cytologię. Planowe badania mam dopiero 08.09, dzień po usg genetycznym. Trochę się obserwuję, ale wydaje mi się że w granicach normy .
Ważę się tylko u lekarza, więc ciężko mi powiedzieć czy są jakieś zamiany. Kiedyś miałam zaburzenia odżywiania, a później fizia na punkcie diety i ćwiczeń, więc żeby odciąć niebezpieczne bodźce postanowiłam nie kupować wagi.
Ważę się tylko u lekarza, więc ciężko mi powiedzieć czy są jakieś zamiany. Kiedyś miałam zaburzenia odżywiania, a później fizia na punkcie diety i ćwiczeń, więc żeby odciąć niebezpieczne bodźce postanowiłam nie kupować wagi.