reklama
Justyśka89
Początkująca w BB
Dziewczyny a też was pobolewa podbrzusze ?
Tak, mnie pobolewa. A np jak siedzę i zbyt gwałtownie wstanę, to jakby tępy nóż mi ktoś wbił w podbrzusze. Ale to normalne, nie martw się jeśli ból nie jest silny, noe towarzyszy mu plamienie ani inne niepokojące objawy, to to fizjologia
Mag1503
Fanka BB :)
Mnie dzisiaj tez pobolewa raz czuje kłucie, raz pulsowanie. Skończyłam 11 tcDziewczyny a też was pobolewa podbrzusze ?
Zagubiona123456789
Początkująca w BB
Mnie boli od kilku dni dzis mam 2 trymestr 13 tydzień zaczęłam.jak chodzę boli tak jak wyżej dziewczyna napisala jakby nóż ktoś wbil takie uczucie mocno kujace rozrywajace.Ja wtedy dotykam brzucha i po chwili mija.Dziewczyny a też was pobolewa podbrzusze ?
Invicta
Hej witamy ja z usg termin mam 19 marzec także bliziutkoCześć dziewczyny pozwólcie że i ja do was dołączę termin mamy z om na 24 marca a z USG na 20 marca. Jest to trzecia ciąża pierwsza poroniłam w 8 tyg a z drugiej mamy 14 miesięcznego synka
Invicta
Oj dokładnie... powiem szczerze ze to mnie tez dużo nauczyło w sensie w głowie jakiś ład się zrobił a ja z reguły jestem roztrzepana dlatego teraz tylko do przoduPamiętam tamta sytuację i podziwiam za cierpliwość bo ja bym im zadyme zrobiła dla nich to jedna cyferka a dla pacjentów niesamowity stres sama jedna wiesz co przeżywałaś
Invicta
Super wieści oby tak dalejA ja USG genetyczne miałam dzisiaj robione, razem z testem PAPPA, na USG wszystko w jak najlepszym porządku ❤ na wyniki z krwi muszę poczekać tydzień, ale jestem dobrej myśli ☺ no i najprawdopodobniej pod serduchem noszę Synka
Olka_Monolka
O właśnie! Płatki z mlekiem
reklama
To tak jak ja 3.55 obudziłam męża przeciez nie bede sama nie spac hehe ale dopiero teraz wjedzie jajeczniczka :-)Dziewczyny ja dzisiaj zaczęłam dzień o 3:50 płatkami z mlekiem za niedługo w dzień będę spac a w nocy funkcjonować