Ja jak zjem to mi siedzi na żołądku i tak się źle czuje ale jak nie zjem to mi niedobrze i tak w kółkoU mnie na minusie 3 kg ale zaczynalam z dużą nadwaga. Zero apetytu, i tak jak Ty jem bo musze, nic nie smakuje, wszystko śmierdzi. Dziś nawet woda nie wchodzi bo ogromne mdłości. Co zjem to czuje ze zalega na żołądku i muszę zapić colą żeby odbeknąć inaczej będzie męczyć cały dzień.
reklama
Kurcze a jak wam powiem że wysłałam ostatnio męża po sok bo mi się marzył pomarańczowy i jak tylko spróbowałam to normalnie jakbym plastik piła bleeDziękuje za przyjęcie
Tak czytam i Wy tu o kilogramach na minusie piszecie w żadnej ciąży nie chudłam wręcz szybko tyłam. Jak się dowiedziałam o ciąży to rzuciłam papierosy i wiadomo teraz zamiast fajeczki to coś przegryze Staram się ograniczać. Dzisiaj to taki pierwszy dzień od początku ze w ogóle nie chce mi się jeść.
@Tysiek991 colę uwielbiam Litrami dziennie potrafiłam pić, takie uzależnienie. Teraz tez pije ale mniej.
Oj tak mam to samo ale pamiętam że też to miałam w poprzednich ciążach a najgorzej to po kichaniu mnie blizna ciągnieCzasami jak kicham bądź smarkam też tak potrafi zaboleć ze ojojoj...
Oj mnie też ciągnie przy kichaniu blizna ciągnieOj tak mam to samo ale pamiętam że też to miałam w poprzednich ciążach a najgorzej to po kichaniu mnie blizna ciągnie
Invicta
Fanka BB :)
Moja tez pierwsza w głowie sobie poukladalam jak miałam problemy z labolatorium w chyba 5 tyg ciąży bo okazało się ze ktoś nie dopisał 1 cyferki do bety i już w stresie byłam bo rzekomo spadała i wtedy sobie poukladalam wszytsko przez 2 dni w głowie ze co ma być to będzie ale liczę na to Żr będzie dobrzeCieszę się że potrafisz, ja to do przyszłej środy prędzej zwariuje dopiero wtedy mam prenatalne i nic mi nie pomaga zluzować Ale to pierwsza ciąża więc wszystko jest nowe i " straszne"
Moja tez pierwsza w głowie sobie poukladalam jak miałam problemy z labolatorium w chyba 5 tyg ciąży bo okazało się ze ktoś nie dopisał 1 cyferki do bety i już w stresie byłam bo rzekomo spadała i wtedy sobie poukladalam wszytsko przez 2 dni w głowie ze co ma być to będzie ale liczę na to Żr będzie dobrze❤
Pamiętam tamta sytuację i podziwiam za cierpliwość bo ja bym im zadyme zrobiła dla nich to jedna cyferka a dla pacjentów niesamowity stres sama jedna wiesz co przeżywałaś
PaulinaJu
Fanka BB :)
Też tak mam plus codziennie mnie pobolewa. Jeszcze ostatnio kręci mi się w głowie.Dziewczynki, czy też czasami Was zakluje podbrzusze na dosłownie 3 sek?
A na wadze 11tc + 2, 1kg do przodu
Ja mam na wadze +1.5kg do przoduTeż tak mam plus codziennie mnie pobolewa. Jeszcze ostatnio kręci mi się w głowie.
A na wadze 11tc + 2, 1kg do przodu
reklama
Głupie uczucie ale trzeba przeżyćOj mnie też ciągnie przy kichaniu blizna ciągnie