reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

U mnie na minusie 3 kg ale zaczynalam z dużą nadwaga. Zero apetytu, i tak jak Ty jem bo musze, nic nie smakuje, wszystko śmierdzi. Dziś nawet woda nie wchodzi bo ogromne mdłości. Co zjem to czuje ze zalega na żołądku i muszę zapić colą żeby odbeknąć inaczej będzie męczyć cały dzień.
Ja jak zjem to mi siedzi na żołądku i tak się źle czuje ale jak nie zjem to mi niedobrze i tak w kółko 😭

reklama
Dziękuje za przyjęcie ;)
Tak czytam i Wy tu o kilogramach na minusie piszecie 😱 w żadnej ciąży nie chudłam wręcz szybko tyłam. Jak się dowiedziałam o ciąży to rzuciłam papierosy i wiadomo teraz zamiast fajeczki to coś przegryze 🙄🤦‍♀️ Staram się ograniczać. Dzisiaj to taki pierwszy dzień od początku ze w ogóle nie chce mi się jeść.

@Tysiek991 colę uwielbiam ☺️ Litrami dziennie potrafiłam pić, takie uzależnienie. Teraz tez pije ale mniej.
Kurcze a jak wam powiem że wysłałam ostatnio męża po sok bo mi się marzył pomarańczowy i jak tylko spróbowałam to 🚽 normalnie jakbym plastik piła blee

Cieszę się że potrafisz, ja to do przyszłej środy prędzej zwariuje 😂 dopiero wtedy mam prenatalne i nic mi nie pomaga zluzować 🤦‍♀️ Ale to pierwsza ciąża więc wszystko jest nowe i " straszne" 😁
Moja tez pierwsza 😀😁 w głowie sobie poukladalam jak miałam problemy z labolatorium w chyba 5 tyg ciąży bo okazało się ze ktoś nie dopisał 1 cyferki do bety i już w stresie byłam bo rzekomo spadała i wtedy sobie poukladalam wszytsko przez 2 dni w głowie ze co ma być to będzie ale liczę na to Żr będzie dobrze❤️

Moja tez pierwsza 😀😁 w głowie sobie poukladalam jak miałam problemy z labolatorium w chyba 5 tyg ciąży bo okazało się ze ktoś nie dopisał 1 cyferki do bety i już w stresie byłam bo rzekomo spadała i wtedy sobie poukladalam wszytsko przez 2 dni w głowie ze co ma być to będzie ale liczę na to Żr będzie dobrze❤

Pamiętam tamta sytuację i podziwiam za cierpliwość bo ja bym im zadyme zrobiła:p dla nich to jedna cyferka a dla pacjentów niesamowity stres 🤦‍♀️ sama jedna wiesz co przeżywałaś

reklama
Do góry