My jesteśmy twarde Kobiety damy radę ze wszystkim czego się nie przeżyje dla naszych fasolekGłupie uczucie ale trzeba przeżyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My jesteśmy twarde Kobiety damy radę ze wszystkim czego się nie przeżyje dla naszych fasolekGłupie uczucie ale trzeba przeżyć
Będzie dobrze. Trzymam kciukiDziewczyny, trzymajcie kciuki, jutro o 9.00 stawiam się na prenatalne! Przeczytałam cały internet, mogę teraz spokojnie nie spać całą noc!
Musi być dobrze inaczej być nie może trzymam kciukiDziewczyny, trzymajcie kciuki, jutro o 9.00 stawiam się na prenatalne! Przeczytałam cały internet, mogę teraz spokojnie nie spać całą noc!
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, jutro o 9.00 stawiam się na prenatalne! Przeczytałam cały internet, mogę teraz spokojnie nie spać całą noc!
Dziewczyny trzymam za was mocno kciukiJa też jutro prenatalne, ale dopiero 18:30. Dam znać po!
ja na wadze jeszcze -2kg. Troche wymioty mi sie uspokoiły ale obawiam sie, ze jak wroce do pracy to sie zacznie na nowoJa mam na wadze +1.5kg do przodu