reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziękuje za przyjęcie ;)
Tak czytam i Wy tu o kilogramach na minusie piszecie 😱 w żadnej ciąży nie chudłam wręcz szybko tyłam. Jak się dowiedziałam o ciąży to rzuciłam papierosy i wiadomo teraz zamiast fajeczki to coś przegryze 🙄🤦‍♀️ Staram się ograniczać. Dzisiaj to taki pierwszy dzień od początku ze w ogóle nie chce mi się jeść.

@Tysiek991 colę uwielbiam ☺️ Litrami dziennie potrafiłam pić, takie uzależnienie. Teraz tez pije ale mniej.

reklama
Mam wrażenie że ocena płci na 1 prenatalnych to kwestia "przy okazji" :p ja to traktuje przede wszystkim jako potwierdzenie że dzidzia się dobrze rozwija, bo niestety na podstawowych usg nie da się tego tak dokładnie określić
Tez się zastanawiałam czy tak to nie zabrzmi 😀 po prostu w głowie mam tylko to ze będzie dobrze i ze dzidzia będzie zdrowa... 😀 jak się tak nastawiam to jest mi lepiej przynajmniej się nie stresuje 😀😁

Witam i ja
Dzis mialam wizyte 13 tydz :)
Jutro odbieram wyniki prenatalne z usg bylo wszystko wporzadku tylko ciekawe jak test pappa.
Ogolnie nam zly wynik zelaza ale umnie zawsze ztym problem byl.
Dzidzius zdrowiutki fika jak szalony i mamy juz 7cm
Na 99% chlopczyk ale na 100% na nastepnej wizycie 28 wrzesnia bedzie wiadomo :)
A tu nasz robaczekZobacz załącznik 1167745
Ale super zdjęcie i super wieści 😍

Tez się zastanawiałam czy tak to nie zabrzmi 😀 po prostu w głowie mam tylko to ze będzie dobrze i ze dzidzia będzie zdrowa... 😀 jak się tak nastawiam to jest mi lepiej przynajmniej się nie stresuje 😀😁

Cieszę się że potrafisz, ja to do przyszłej środy prędzej zwariuje 😂 dopiero wtedy mam prenatalne i nic mi nie pomaga zluzować 🤦‍♀️ Ale to pierwsza ciąża więc wszystko jest nowe i " straszne" 😁

Też biorę pregnę i Wit D 4000.

Dziś byłam u endokrynologa i moja Pani Doktor powiedziała, że wizyta na szóstkę :) TSH później niż 2 i FT4 też w normie, dr zwiększyła mi letrox do 100 dwa dni w tygodniu, resztę na razie 75. Waga w normie, chociaż znów schudłam - od początku ciąży już 3 kg.
U mnie tez tsh spadło z 3.55 na 1.34 także cieszę się bardzo 😀☺️

Hej dziewczyny :) dziś mam 13 t 1 d termin na 1 marca. Ostatnio miałam prenatalne, wyszło wszystko w porządku dowiedziałam się że prawdopodobnie będzie to dziewczynka 👧 🙂 Prenatalne zrobione były w 12 t 4 d. Wstawiam fotkę w 3d bo jest przeurocza. Pozdrawiam Was i życzę udanych wizyt na Waszych USG Zobacz załącznik 1167799
Mamy ten sam termin porodu i ten sam wiek ciąży 😃jutro mam prenatalne. Więc się dowiem czy wszystko jest dobrze.

reklama
Do góry