reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziękuje za przyjęcie ;)
Tak czytam i Wy tu o kilogramach na minusie piszecie 😱 w żadnej ciąży nie chudłam wręcz szybko tyłam. Jak się dowiedziałam o ciąży to rzuciłam papierosy i wiadomo teraz zamiast fajeczki to coś przegryze 🙄🤦‍♀️ Staram się ograniczać. Dzisiaj to taki pierwszy dzień od początku ze w ogóle nie chce mi się jeść.

@Tysiek991 colę uwielbiam ☺️ Litrami dziennie potrafiłam pić, takie uzależnienie. Teraz tez pije ale mniej.

reklama
Mam wrażenie że ocena płci na 1 prenatalnych to kwestia "przy okazji" :p ja to traktuje przede wszystkim jako potwierdzenie że dzidzia się dobrze rozwija, bo niestety na podstawowych usg nie da się tego tak dokładnie określić
Tez się zastanawiałam czy tak to nie zabrzmi 😀 po prostu w głowie mam tylko to ze będzie dobrze i ze dzidzia będzie zdrowa... 😀 jak się tak nastawiam to jest mi lepiej przynajmniej się nie stresuje 😀😁

Witam i ja
Dzis mialam wizyte 13 tydz :)
Jutro odbieram wyniki prenatalne z usg bylo wszystko wporzadku tylko ciekawe jak test pappa.
Ogolnie nam zly wynik zelaza ale umnie zawsze ztym problem byl.
Dzidzius zdrowiutki fika jak szalony i mamy juz 7cm
Na 99% chlopczyk ale na 100% na nastepnej wizycie 28 wrzesnia bedzie wiadomo :)
A tu nasz robaczekZobacz załącznik 1167745
Ale super zdjęcie i super wieści 😍

Tez się zastanawiałam czy tak to nie zabrzmi 😀 po prostu w głowie mam tylko to ze będzie dobrze i ze dzidzia będzie zdrowa... 😀 jak się tak nastawiam to jest mi lepiej przynajmniej się nie stresuje 😀😁

Cieszę się że potrafisz, ja to do przyszłej środy prędzej zwariuje 😂 dopiero wtedy mam prenatalne i nic mi nie pomaga zluzować 🤦‍♀️ Ale to pierwsza ciąża więc wszystko jest nowe i " straszne" 😁

Też biorę pregnę i Wit D 4000.

Dziś byłam u endokrynologa i moja Pani Doktor powiedziała, że wizyta na szóstkę :) TSH później niż 2 i FT4 też w normie, dr zwiększyła mi letrox do 100 dwa dni w tygodniu, resztę na razie 75. Waga w normie, chociaż znów schudłam - od początku ciąży już 3 kg.
U mnie tez tsh spadło z 3.55 na 1.34 także cieszę się bardzo 😀☺️

Hej dziewczyny :) dziś mam 13 t 1 d termin na 1 marca. Ostatnio miałam prenatalne, wyszło wszystko w porządku dowiedziałam się że prawdopodobnie będzie to dziewczynka 👧 🙂 Prenatalne zrobione były w 12 t 4 d. Wstawiam fotkę w 3d bo jest przeurocza. Pozdrawiam Was i życzę udanych wizyt na Waszych USG Zobacz załącznik 1167799
Mamy ten sam termin porodu i ten sam wiek ciąży 😃jutro mam prenatalne. Więc się dowiem czy wszystko jest dobrze.

reklama
Do góry