reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja rowniez mialam darmowe badanua i pappa bo tez mialam skierowanie od mojej gin ze bylo poronienie w kwietniu.
Chodze peywatnie juz 2 ciaze do mojej kochanej gin i poloznej i one mimo ze biora za wizyte to zawsze staraja sie naciagnac te dodatkowe badania na nfz :)
Umnie na 90% chlopak
Az jestem ciekawa :)

A badanie PAPPA jakie inf daje...?? Jestem w 3 ciąży ale nie byłam na prenatalnych lekarz zawsze mnie o nich informował ale nigdy nie było konieczności żebym szła...Ale super!!tyle z was już częściowo poznała płeć A ja może może za miesiąc usłyszę ze "prawdopodobnie ".....U mnie jest różnica 2 tyg...A też wiem kiedy miałam dokładnie owu i trochę się boję...Jeszcze ten krwiak...
Test PAPPA daje ocene prawdopodobienstwa wystapienia u dziecka zespolu Downa, Edwardsa i Patau

Hej dziewczyny sorki za przerwę masę badań i wyniki do końca mnie nie pocieszają czy może któraś kojarzy badania i wyniki na HCV??

reklama
Do góry