Tak, ja mam na nfz bo skończyłam 35 lat. Chodzi mi o to czy po tym teście dziewczyny poznały płećJa robiłam na NFZ, robiłam USG i również test PAPPA. Na wyniki muszę poczekać 2 tygodnie. Miałam za darmo bo moja ginekolog wpisała mi opis na skierowaniu o nieprawidłowości w usg.
reklama
Fenika29
Fanka BB :)
Ja rowniez mialam darmowe badanua i pappa bo tez mialam skierowanie od mojej gin ze bylo poronienie w kwietniu.
Chodze peywatnie juz 2 ciaze do mojej kochanej gin i poloznej i one mimo ze biora za wizyte to zawsze staraja sie naciagnac te dodatkowe badania na nfz
Umnie na 90% chlopak
Az jestem ciekawa
Chodze peywatnie juz 2 ciaze do mojej kochanej gin i poloznej i one mimo ze biora za wizyte to zawsze staraja sie naciagnac te dodatkowe badania na nfz
Umnie na 90% chlopak
Az jestem ciekawa
Pettitbelle
Test PAPPA daje ocene prawdopodobienstwa wystapienia u dziecka zespolu Downa, Edwardsa i PatauA badanie PAPPA jakie inf daje...?? Jestem w 3 ciąży ale nie byłam na prenatalnych lekarz zawsze mnie o nich informował ale nigdy nie było konieczności żebym szła...Ale super!!tyle z was już częściowo poznała płeć A ja może może za miesiąc usłyszę ze "prawdopodobnie ".....U mnie jest różnica 2 tyg...A też wiem kiedy miałam dokładnie owu i trochę się boję...Jeszcze ten krwiak...
netka.
.
Ostatnia edycja:
Patla9393
170Hej, wiecie może ile wasze dzieci miały uderzeń serca w okolicy 9/10tc u mnie jest 185 i się trochę martwię
Marvelka89
174 w 7tc i to sie utrxymuje do dzis czyli 10/11 tcHej, wiecie może ile wasze dzieci miały uderzeń serca w okolicy 9/10tc u mnie jest 185 i się trochę martwię
Patla9393
@Luckypucky co u Cb
U
użytkownik-a
Gość
Dziecko żyje, ma 4 cm machalo do mnie ale jest jest niestety jedna rzecz która bardzo nie pokoi przepraszam was ale dzis o tym nie napiszę może jutro jak zbiorę siłę psychiczna albo na priv .@Luckypucky co u Cb
A co do pochwy i dziwnych boli mam zapalenie.
Hej dziewczyny sorki za przerwę masę badań i wyniki do końca mnie nie pocieszają czy może któraś kojarzy badania i wyniki na HCV??
reklama
Mi prenatalne przełożyli na 28 sierpnia