Grabcia123
Fanka BB :)
A jakbym chciała iść na własną rękę na prenatalne trzeba skierownie???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie trzeba, wystarczy się umowisz. Może nawet Twój lekarz wykonuje prenatalne, sprawdź .A jakbym chciała iść na własną rękę na prenatalne trzeba skierownie???
Mnie może nie skurcz ale jakby kółka w lewym boku coś takiego złapało i nie mogłam nogi wyprostować ale trwało to chwilę i się nie powtórzyłoCzy w 10 tc mialyscie lub macie takie czasami cos jakby skurcze ? nie krwawie , nic sie nie dzieje . Tylko raz nad ranem obudzilam sie jakby mi ktos pradem przejechal od srodka w brzuszku .
Nie ,dzwonisz i oni pytają czy masz skierowanie czy prywatnie i tyle.A jakbym chciała iść na własną rękę na prenatalne trzeba skierownie???
Czy któraś robiła prenatalne w Warszawie i może polecić miejsce?
Ja chodzę do Kliniki Feminature, którą bardzo polecam. Nie wiem jak z terminami na badania genetyczne. Wiem, że lekarze mają urlopy do końca sierpnia. Ale ogólnie bardzo polecam to miejsce. Ciążę prowadzi mi dr Magdalena Grochecka. Cudowny lekarz.Czy któraś robiła prenatalne w Warszawie i może polecić miejsce?
Coś nie tak?Jak myślicie ile.czasu po zaprzestaniu akcji serduszka organizm może nie wysłać znaku że z ciąża coś nie tak???