reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny jakie imiona chcecie wybrać ? Dla chłopca na 100 % Mateusz a dla dziewczynki myślę o Magdalenie ale to znak zapytania bo teraz wydaje mi się bardzo mało popularne. Raczej Magdy to lata 80 te, moje :-D lata więc może coś od Was uchwycę.

reklama
Dziewczyny jakie imiona chcecie wybrać ? Dla chłopca na 100 % Mateusz a dla dziewczynki myślę o Magdalenie ale to znak zapytania bo teraz wydaje mi się bardzo mało popularne. Raczej Magdy to lata 80 te, moje :-D lata więc może coś od Was uchwycę.

Nam też się podoba Magdalena, ale że tak miało na imię dawne zauroczenie męża to jakoś nie jesteśmy przekonani ;)

Jak tam wasze brzuszki? Ja to nie chce zabardzo wychodzic zebym nie slyszala pytan o ciążę. Jeszcze 2 tygodnie i sie pochwale

Załączniki

• IMG_20200816_184543.jpg
    IMG_20200816_184543.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 156
powiedzcie mi kochane- kiedy można z dzieckiem lecieć samolotem na wakacje ? Mieliśmy z partnerem leciec do Egiptu - ale pandemia.... Teraz ciąża..... Waszym zdaniem z 7-8 mcznym bobasem można ?

reklama
Jak tam wasze brzuszki? Ja to nie chce zabardzo wychodzic zebym nie slyszala pytan o ciążę. Jeszcze 2 tygodnie i sie pochwale
Wow ale brzusio który to tydzien? Ja 8 i dzis tak sie przyglądałam ze tez mam duzy jakis ten brzuch ,nie za bardzo idzie go wciągnąć 🤷‍♀️🤦‍♀️🤭 w pierwszej ciazy w 19tygodniu jeszcze w sumie nie widac bylo ze jestem w ciazy a teraz pierwszy trymestr i brzuch mi wywaliło 😄

Do góry