reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziękuje kochane za słowa wsparcia , wiele to dla mnie znaczy naprawdę ❤❤❤
Nie ma za co ❤️ Wiem, że teraz serce Ci się rozpada, ale możliwe, że dziecko było chore. Jak będzie Ci się chciało to płacz. Stres Ci trochę zejdzie. Za kilka dni będzie lepiej. Szukaj pozytywów i odpoczywaj. Zobaczysz, że będzie dobrze 😘😘 I bądź spokojna. W szpitalu nic złego Ci nie zrobią 😊

reklama
Ja jestem umówiona na wizytę 24.08 także tez zobaczę co tam u fasolki... rok temu 24 sieprnia brałam ślub a to jeszcze Są urodziny mojej mamy i liczę ze to szczęśliwa data.☺️ Jak tu człowiek do tego czasu wytrzyma
A jeżeli chodzi o poronienia jest ich bardzo dużo... mówią ze statystycznie co 3 ciąża... ciagle jesteśmy chemia faszerowani i dzieci słabsze się rodzą... ehhh....

Potwierdzam. Taki zabieg nie może być robiony od razu. Macica musi się obkurczyć.

I faktycznie przy 2 poronieniu te badania są prawdopodobnie bezpłatne. Ale to musisz dopytać @Asiorekk89
Ja mialam zabieg bez zadnego plamienia, krwawienia czy bóli. Nie dostalam zadnej tabletki. Rano zglosilam sie do szpitala, byla umowiona z lekarzem, i po badaniach zabieg. Mysle ze zalezy od lejarza i jego umiejjetnosci jak wykona zabieg.

Ja mialam zabieg bez zadnego plamienia, krwawienia czy bóli. Nie dostalam zadnej tabletki. Rano zglosilam sie do szpitala, byla umowiona z lekarzem, i po badaniach zabieg. Mysle ze zalezy od lejarza i jego umiejjetnosci jak wykona zabieg.
Dostałam skierowanie na rano , poszłam do samego ordynatora i powiedział , ze jeśli trzeba będzie robić zabieg to on go wykona . Niesamowity człowiek z ogromna empatia , pocieszał mnie i wspierał . Nie spotkałam jeszcze tak fantastycznego lekarza jak on . Kolejna ciąże jak Bóg da chce u niego prowadzić . Obym tylko jutro wyszła do domu , chce jak najszybciej o tym zapomnieć ...

Dostałam skierowanie na rano , poszłam do samego ordynatora i powiedział , ze jeśli trzeba będzie robić zabieg to on go wykona . Niesamowity człowiek z ogromna empatia , pocieszał mnie i wspierał . Nie spotkałam jeszcze tak fantastycznego lekarza jak on . Kolejna ciąże jak Bóg da chce u niego prowadzić . Obym tylko jutro wyszła do domu , chce jak najszybciej o tym zapomnieć ...
Ja tego samego dnia wyszłam ze szpitala co miałam zabieg na szczęście mam dwójkę dzieci więc były moim ukojeniem i lepiej znosiłam to psychicznie.

Mam oficjalnie zagrożoną ciążę. Znowu🤷 wczoraj płakałam jak głupia po tych bólach ale nie mam nawet do kogo zadzwonić i się wygadać bo nikomu nic nie mówiłam. Napisałam na staraczkach 2 połowie że pływanie czuje to wszystkie mnie zjechały że kopania teraz nie mogę czuć 🤦 co ja nie pisałam o żadnym kopaniu 🤷mówię wam lekarz się nie zna jeden z drugim bo one pierwsza ciąża albo wcale. I wyobraźcie sobie jak się poczułam co wiem że może nie wyjść wszystko po mojej myśli. Odcinam się od internetu bo mam dość wszystkowiedzące.😔

reklama
Mam oficjalnie zagrożoną ciążę. Znowu🤷 wczoraj płakałam jak głupia po tych bólach ale nie mam nawet do kogo zadzwonić i się wygadać bo nikomu nic nie mówiłam. Napisałam na staraczkach 2 połowie że pływanie czuje to wszystkie mnie zjechały że kopania teraz nie mogę czuć 🤦 co ja nie pisałam o żadnym kopaniu 🤷mówię wam lekarz się nie zna jeden z drugim bo one pierwsza ciąża albo wcale. I wyobraźcie sobie jak się poczułam co wiem że może nie wyjść wszystko po mojej myśli. Odcinam się od internetu bo mam dość wszystkowiedzące.😔
Nie przejmuj się, każda uważa że ona ma najgorzej bo nie ma w sobie żadna z nich za grosz empatii. Ale racja, czasem dobrze odciąć się od internetu i opinii ludzi którzy Ciebie nie znają. Bądź dzielna i uważaj na siebie, bo tak jak moja teściowa mówiła,, Ty i Dziecko jesteście najwazniejsi'' trzymaj się mocno.

Do góry