Nie ma za co Wiem, że teraz serce Ci się rozpada, ale możliwe, że dziecko było chore. Jak będzie Ci się chciało to płacz. Stres Ci trochę zejdzie. Za kilka dni będzie lepiej. Szukaj pozytywów i odpoczywaj. Zobaczysz, że będzie dobrze I bądź spokojna. W szpitalu nic złego Ci nie zrobiąDziękuje kochane za słowa wsparcia , wiele to dla mnie znaczy naprawdę ❤❤❤
reklama
Invicta
Fanka BB :)
Ja jestem umówiona na wizytę 24.08 także tez zobaczę co tam u fasolki... rok temu 24 sieprnia brałam ślub a to jeszcze Są urodziny mojej mamy i liczę ze to szczęśliwa data. Jak tu człowiek do tego czasu wytrzyma
A jeżeli chodzi o poronienia jest ich bardzo dużo... mówią ze statystycznie co 3 ciąża... ciagle jesteśmy chemia faszerowani i dzieci słabsze się rodzą... ehhh....
A jeżeli chodzi o poronienia jest ich bardzo dużo... mówią ze statystycznie co 3 ciąża... ciagle jesteśmy chemia faszerowani i dzieci słabsze się rodzą... ehhh....
U
użytkownik-a
Gość
Są bezpłatne bo ja robiłam dostałam skierowanie do poradni ale sama musiałam poprosić ginekologa A mąż dostał od rodzinnej . Robili nam kariotypyPotwierdzam. Taki zabieg nie może być robiony od razu. Macica musi się obkurczyć.
I faktycznie przy 2 poronieniu te badania są prawdopodobnie bezpłatne. Ale to musisz dopytać @Asiorekk89
Marvelka89
Ja mialam zabieg bez zadnego plamienia, krwawienia czy bóli. Nie dostalam zadnej tabletki. Rano zglosilam sie do szpitala, byla umowiona z lekarzem, i po badaniach zabieg. Mysle ze zalezy od lejarza i jego umiejjetnosci jak wykona zabieg.Potwierdzam. Taki zabieg nie może być robiony od razu. Macica musi się obkurczyć.
I faktycznie przy 2 poronieniu te badania są prawdopodobnie bezpłatne. Ale to musisz dopytać @Asiorekk89
Asiorekk89
Dostałam skierowanie na rano , poszłam do samego ordynatora i powiedział , ze jeśli trzeba będzie robić zabieg to on go wykona . Niesamowity człowiek z ogromna empatia , pocieszał mnie i wspierał . Nie spotkałam jeszcze tak fantastycznego lekarza jak on . Kolejna ciąże jak Bóg da chce u niego prowadzić . Obym tylko jutro wyszła do domu , chce jak najszybciej o tym zapomnieć ...Ja mialam zabieg bez zadnego plamienia, krwawienia czy bóli. Nie dostalam zadnej tabletki. Rano zglosilam sie do szpitala, byla umowiona z lekarzem, i po badaniach zabieg. Mysle ze zalezy od lejarza i jego umiejjetnosci jak wykona zabieg.
Ja tego samego dnia wyszłam ze szpitala co miałam zabieg na szczęście mam dwójkę dzieci więc były moim ukojeniem i lepiej znosiłam to psychicznie.Dostałam skierowanie na rano , poszłam do samego ordynatora i powiedział , ze jeśli trzeba będzie robić zabieg to on go wykona . Niesamowity człowiek z ogromna empatia , pocieszał mnie i wspierał . Nie spotkałam jeszcze tak fantastycznego lekarza jak on . Kolejna ciąże jak Bóg da chce u niego prowadzić . Obym tylko jutro wyszła do domu , chce jak najszybciej o tym zapomnieć ...
Asiorekk89
Mam 6 letnia córeczkę , dlatego jest mi lżej psychicznie , mam dla kogo żyć !! Za 2 tyg wrócę do pracy aby zapomnieć .Ja tego samego dnia wyszłam ze szpitala co miałam zabieg na szczęście mam dwójkę dzieci więc były moim ukojeniem i lepiej znosiłam to psychicznie.
Hej dziewczyny! Właśnie dołączyłam do grupy u mnie najpewniej marzec, bo dowiedziałam się że będą bliźniętawiec termin bardzo niepewny, każdy tydzień na wagę złota! Mam jeszcze synka w grudniu skończy 3 latka wiec będzie wesoło
Mam oficjalnie zagrożoną ciążę. Znowu wczoraj płakałam jak głupia po tych bólach ale nie mam nawet do kogo zadzwonić i się wygadać bo nikomu nic nie mówiłam. Napisałam na staraczkach 2 połowie że pływanie czuje to wszystkie mnie zjechały że kopania teraz nie mogę czuć co ja nie pisałam o żadnym kopaniu mówię wam lekarz się nie zna jeden z drugim bo one pierwsza ciąża albo wcale. I wyobraźcie sobie jak się poczułam co wiem że może nie wyjść wszystko po mojej myśli. Odcinam się od internetu bo mam dość wszystkowiedzące.
reklama
Nie przejmuj się, każda uważa że ona ma najgorzej bo nie ma w sobie żadna z nich za grosz empatii. Ale racja, czasem dobrze odciąć się od internetu i opinii ludzi którzy Ciebie nie znają. Bądź dzielna i uważaj na siebie, bo tak jak moja teściowa mówiła,, Ty i Dziecko jesteście najwazniejsi'' trzymaj się mocno.Mam oficjalnie zagrożoną ciążę. Znowu wczoraj płakałam jak głupia po tych bólach ale nie mam nawet do kogo zadzwonić i się wygadać bo nikomu nic nie mówiłam. Napisałam na staraczkach 2 połowie że pływanie czuje to wszystkie mnie zjechały że kopania teraz nie mogę czuć co ja nie pisałam o żadnym kopaniu mówię wam lekarz się nie zna jeden z drugim bo one pierwsza ciąża albo wcale. I wyobraźcie sobie jak się poczułam co wiem że może nie wyjść wszystko po mojej myśli. Odcinam się od internetu bo mam dość wszystkowiedzące.