reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Żegnam się z Wami dziewczyny. Dziś po usg okazało się że kilka dni temu mozja ciąża obumarła. Wszystko przez krwiaka, który prawdopodobnie oderwał kosmowke i przez to serduszko przestało bic😔 jestem zalamana.. Teraz muszę albo poczekać tydzień aż poronię albo zgłosić się do szpitala. Odstawiam oczywiście luteinę i Duphaston, który był przepisany na tego krwiaka i czekam.. Maksymalnie do środy jak nic nie będzie to w czwartek idę do szpitala..
Tak bardzo mi przykro 😔

reklama
Żegnam się z Wami dziewczyny. Dziś po usg okazało się że kilka dni temu mozja ciąża obumarła. Wszystko przez krwiaka, który prawdopodobnie oderwał kosmowke i przez to serduszko przestało bic😔 jestem zalamana.. Teraz muszę albo poczekać tydzień aż poronię albo zgłosić się do szpitala. Odstawiam oczywiście luteinę i Duphaston, który był przepisany na tego krwiaka i czekam.. Maksymalnie do środy jak nic nie będzie to w czwartek idę do szpitala..
Przykro mi tule mocno 😞

:sad::sad::sad:

(*) (*) (*)

Wróciłam od lekarza , serduszko bije jak dzwon fasolka ma się dobrze , mam małego krwiaczka który już wędruje w kierunku ujścia do szyjki macicy i według lekarza W niczym fasolce nie przeszkadza , mam leżeć i się oszczędzać , ten krwiaczek może lekko plamić , ulżyło mi , następna wizyta za 3 tyg , według usg 6tc i 3 dni według miesiączki 7 tc i 3 d

Ja zaczęłam plamić w sobotę i dzisiaj byłam na usg... lekarz powiedział ze czasami są takie plamienia ale zawsze trzeba skontrolować... ja pewnie gdybym miała w niedziele lekarza to poszłabym w niedziele ale to ja 😀

Ja plamien dostałam w zeszłą środę, w sumie to było tylko ślady krwi przy podcieraniu się.. trwało to tylko przez właśnie środę bo w czwartek już była tylko „stara krew”.. w piątek byłam na usg i wszystko jest w porządku serduszko bije, przepisała mi 2x1 luteinę dopochwowo :) jak narazie nie narzekam na nic

Dziewczyny ja po usg 😀 i plamienie nie wiadomo skąd się wzięło bo na usg wszytsko wporzadku 😀 serduszko 142/min 12,4 mm 😀 może zadam głupie pytanie ale tydzień temu na usg serce biło 164/min liczę na to ze to norma ze raz może być tak a raz tak prawda?
W pierwszych tygodniach zawsze bije szybciej, potem sie normuje :) Malo tego jesli liczysz na chlopczyka to jestes na dobrej drodze. Podobno ponizej 150 jest chlopczyk- poprostu sa leniwi😂 nie wiem czy to prawda ale u mnie sie sprawdzilo:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku tak bardzo mi przykro 😔 Nie wyobrażam sobie co teraz czujesz

Do góry