reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ostatnio się zastanawiałam czy wszystko ok bo raz miałam wymioty raz nie a ten tydz tragedia🤦Jeszcze dzisiaj przy obiedzie skusiłam się na kotleta i do tej pory wylecieć nie może do końca 🚽 pół dnia chodzę jak żywy trup😭Jeszcze z młodszą byłam wczoraj na szczepieniu i maruda i gorączkuje i katar. Normalnie wariatkowo🤷Jak to przeżyje to już chyba dam radę

Moja maltanka też leży na moich nogach czesto koło brzucha , ale jestem ciekawa czy coś wyczuwa czy tak poprostu 🤔 Troszkę się boję , że się bedzie czuła odrzucona jak będzie dzidzi. No ale czas pokaże. Mojej znajomej piesek np. Doznał takiego szoku , że po narodzinach nabawił się padaczki.

Dziewczyny pytanko do was też jak wygląda USG w 7+3 tyg. Bo na mojej aplikacji pokazuje że będzie widać już coś przypominające ksztaltem dziecko. Jak było u was ???

Czy dla Was tez najgorsze jest te czekanie do 12 tygodnia ? Serduszko bije, dzidzia rośnie i mimo, że jest już końcówka 8 tygodnia to strach cały czas jest tym bardziej, że już człowiek chciałby się podzielić tą wspaniałą wiadomością ze wszystkim a trzeba narazie powstrzymywać się.

Ja w sumie jak zobaczyłam serduszko to już się uspokoiłam. Wiem, że niby jeszcze trochę się może zdarzyć, ale chyba zmieniło się moje podejście. Wcześniej bardziej czekałam czy wgl jestem w ciąży, a teraz już czuję że w niej jestem i że gdyby coś się stało to mam prawo do smutku.

Moja maltanka też leży na moich nogach czesto koło brzucha , ale jestem ciekawa czy coś wyczuwa czy tak poprostu 🤔 Troszkę się boję , że się bedzie czuła odrzucona jak będzie dzidzi. No ale czas pokaże. Mojej znajomej piesek np. Doznał takiego szoku , że po narodzinach nabawił się padaczki.

Dziewczyny pytanko do was też jak wygląda USG w 7+3 tyg. Bo na mojej aplikacji pokazuje że będzie widać już coś przypominające ksztaltem dziecko. Jak było u was ???
U mnie slabo widac bo w uk robia usg przed brzuch a nie dopochwowo to zdjecie 7+0
E9E0E492-5201-43B6-89B8-894B6ACD3F92.jpeg

No ja juz dzis rano i wczoraj wieczorem sie cieszylam na zmiane z niepokojem oczywiscie bo tych mdlosci wrecz nie bylo 🙄 ale ostatecznie wrocily niedlugo po tym jak sie pochwalilam 🤦‍♀️ ale tak licze ze jeszcze ze 4 tygodnie i powinny sie skonczyc 🤔 do 12 tc niby powinny ustapic🤷‍♀️ i tak cierpliwie bede czekac 🙄🥴😵
ja na to nawet nie liczę, poprzednie 2 ciaze prawie całe z mdlosciami i wymiotami

reklama
Do góry