reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny Ja wrocilam wlasnie z usg, nie daje rady nadrabiac bo ciagle w robocie. Data z usg i z ostatniej miesiaczki dokladnie taka sama 7 tyg dzis data porodu na 18.03
Trzy dni starsza od mojej :) mi termin wychodzi na 21.03. Ale lekarz powiedział, że z usg termin pewny będzie ustalony w 13 tyg., także u mnie może się to jeszcze zmienić.

Invicta a zasypiasz później? Mi się dzisiaj udało

C.K ja mam strasznie rozpieszczoną yorczke i czuje ze będzie wesoło 😂

Ja niestety tez cały czas głodna 🙄
No właśnie już nie 😀ale mam dwie drzemki wtedy w ciągu dnia😀 mój Basenji tez jest traktowany jak dziecko bo cała miłość na niego przelaliśmy 😀 mało tego nigdy się do mnie tak nie przytulał jak teraz... jak ja śpię to on ze mną 😀 jak ja leżę to on tez 😂 czuje ze coś jest na rzeczy ❤️

No właśnie już nie 😀ale mam dwie drzemki wtedy w ciągu dnia😀 mój Basenji tez jest traktowany jak dziecko bo cała miłość na niego przelaliśmy 😀 mało tego nigdy się do mnie tak nie przytulał jak teraz... jak ja śpię to on ze mną 😀 jak ja leżę to on tez 😂 czuje ze coś jest na rzeczy ❤️
To tak jak u mnie. Właśnie leżę i Neli leży obok mnie 😭❤️
Może zabrała złe mode mdłości, bo oprócz piersi nic sie nie dzieje 😂
Czasami brzuch daje znać jakby na miesiączkę. No nic czekamy na kolejna wizytę w spokoju ☺️

Noo bo u mnie z OM nie można określić terminu, a lekarz powiedział, ze na tym etapie ciąże rozwijają się w roznym tempie. Dlatego największa pewność co do terminu porodu u mnie będzie ok. 13 tyg. Z tym, ze jeżeli będą zmiany to niewielkie +/- 3 dni 😊
Dziwne przewaznie to wlasnie do 12 tyg zarodki rosna jendakowo a potem wlasnym tepem :) ale co lekarz to opinia:) najwazniejsze ze maluszek zdrowo rosnie. A jak duzy masz zarodek jesli mozna wiedziec?

reklama
Ja mam mdlosci ale lzejsze juz i co jakis czas na chwilę ustepuja jak wczoraj wieczorem. Sen masakra tez wstaje 5 razy i wstaje razem z kurami 🙄 nie moge wogole w nocy spac. Piersi tez bolą.
Kazda ktora nie ma mdlosci jest szczęściara 🥴❤️
u mnie tez piersi bolą i tez budze sie w nocy pare razy :( do tego brzuch mnie pobolewa a o mdlosciach o wymiotach juz nawet nie wspominam :/

Do góry