reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny Ja wrocilam wlasnie z usg, nie daje rady nadrabiac bo ciagle w robocie. Data z usg i z ostatniej miesiaczki dokladnie taka sama 7 tyg dzis data porodu na 18.03
Trzy dni starsza od mojej :) mi termin wychodzi na 21.03. Ale lekarz powiedział, że z usg termin pewny będzie ustalony w 13 tyg., także u mnie może się to jeszcze zmienić.

Invicta a zasypiasz później? Mi się dzisiaj udało

C.K ja mam strasznie rozpieszczoną yorczke i czuje ze będzie wesoło 😂

Ja niestety tez cały czas głodna 🙄
No właśnie już nie 😀ale mam dwie drzemki wtedy w ciągu dnia😀 mój Basenji tez jest traktowany jak dziecko bo cała miłość na niego przelaliśmy 😀 mało tego nigdy się do mnie tak nie przytulał jak teraz... jak ja śpię to on ze mną 😀 jak ja leżę to on tez 😂 czuje ze coś jest na rzeczy ❤️

No właśnie już nie 😀ale mam dwie drzemki wtedy w ciągu dnia😀 mój Basenji tez jest traktowany jak dziecko bo cała miłość na niego przelaliśmy 😀 mało tego nigdy się do mnie tak nie przytulał jak teraz... jak ja śpię to on ze mną 😀 jak ja leżę to on tez 😂 czuje ze coś jest na rzeczy ❤️
To tak jak u mnie. Właśnie leżę i Neli leży obok mnie 😭❤️
Może zabrała złe mode mdłości, bo oprócz piersi nic sie nie dzieje 😂
Czasami brzuch daje znać jakby na miesiączkę. No nic czekamy na kolejna wizytę w spokoju ☺️

Noo bo u mnie z OM nie można określić terminu, a lekarz powiedział, ze na tym etapie ciąże rozwijają się w roznym tempie. Dlatego największa pewność co do terminu porodu u mnie będzie ok. 13 tyg. Z tym, ze jeżeli będą zmiany to niewielkie +/- 3 dni 😊
Dziwne przewaznie to wlasnie do 12 tyg zarodki rosna jendakowo a potem wlasnym tepem :) ale co lekarz to opinia:) najwazniejsze ze maluszek zdrowo rosnie. A jak duzy masz zarodek jesli mozna wiedziec?

reklama
Ja mam mdlosci ale lzejsze juz i co jakis czas na chwilę ustepuja jak wczoraj wieczorem. Sen masakra tez wstaje 5 razy i wstaje razem z kurami 🙄 nie moge wogole w nocy spac. Piersi tez bolą.
Kazda ktora nie ma mdlosci jest szczęściara 🥴❤️
u mnie tez piersi bolą i tez budze sie w nocy pare razy :( do tego brzuch mnie pobolewa a o mdlosciach o wymiotach juz nawet nie wspominam :/

Do góry