Ja idę dopiero w 8 tyg sam mi tak kazał bo szkoda chodzić co chwilę i się niepotrzebnie zamartwiać. Ale u mnie ani poronień nie było ani długo się nie staralam więc tez może dlategoJa 5+1 tylko pęcherzyk był
Jutro 6+1 i idę z nadzieją na serduszko
reklama
Ja tak zawsze w ciąży czuje się gorąca cała i w zimie zawsze rozpięta chodziłam bo mi poprostu ciepło było a mama moja zawsze kazała mi się ubierać żeby brzucha nie przeziębiła. Lekarz mi mówił że gorzej przegrzać więc się nie przejmowałamMój szef już wie, poszłam mu trochę na rękę bo wróciła z macierzyńskiego koleżanka na to co stanowisko co moje, której nie chciał dać podwyżki, a ona z kolei by wtedy nie została.
Tylko jestem wkurzona, ze zabrał kilka osób do swojego gabinetu i powiedział im ze jestem w ciąży.. Trochę się czuje jak *****.
Ja mam wizytę o 18:00 jutro
Dziewczyny, macie podważone temperatury? Mi się wydaje ze mam ciepłe czoło cały czas..
Niedobrana
Aktywna w BB
Ja po wizycie. Z usg wyszło 6+5, czyli 3 dni mniej niż z OM.
Fasolka się rozwija, serduszko bije jak trzeba ❤. Dostałam pakiet badań i za 2 tygodnie do sprawdzenia czy nie ma żadnych zmian.
Byłam u innego lekarza i jestem o wiele bardziej zadowolona z wizyty, więc chyba znalazłam swojego ginekologa na ciążę.
Fasolka się rozwija, serduszko bije jak trzeba ❤. Dostałam pakiet badań i za 2 tygodnie do sprawdzenia czy nie ma żadnych zmian.
Byłam u innego lekarza i jestem o wiele bardziej zadowolona z wizyty, więc chyba znalazłam swojego ginekologa na ciążę.
mrsmiki
Fanka BB :)
Gratulacje kochana, rośnijcie zdrowoJa po wizycie. Z usg wyszło 6+5, czyli 3 dni mniej niż z OM.
dzwoneczek8811
Mnie dzis z pracy przywieźli bo tak wymiotowalam i sie złe czułam, ze nie dałam rady dluzej siedzieć. Od czwartku zaczęły sie wymioty i to nie poranne tylko cały dzien mdlosci i wymioty poprzednie dwie ciaze miałam to samo i to nie do 2 trymestru tylko całe ;((( mam dosyc a to dopiero początek.. jutro nie ide do pracy, mam odpocząć, zreszta nie mam siły na nic
Też się zastanawiam, kiedy powiedzieć. Z jednej strony nie chciałabym zapeszać i już mówić, ale z drugiej chcę być fair wobec zespołu. A koleżanki z pokoju to w ogóle śledcze pełną gębą, więc pewnie same wyłapiąMój szef już wie, poszłam mu trochę na rękę bo wróciła z macierzyńskiego koleżanka na to co stanowisko co moje, której nie chciał dać podwyżki, a ona z kolei by wtedy nie została.
Tylko jestem wkurzona, ze zabrał kilka osób do swojego gabinetu i powiedział im ze jestem w ciąży.. Trochę się czuje jak *****.
Ja mam wizytę o 18:00 jutro
Dziewczyny, macie podważone temperatury? Mi się wydaje ze mam ciepłe czoło cały czas..
Temperaturę mam podwyższoną - moja standardowa to ok 36.4 a teraz mam 36.9.
mrsmiki
Ja to czytałam na innych grupach i jest ochydne podobno...Dziewczyny miałyście już robione podstawowe badania w ciąży? Min.glukoze? Czytam na necie i piszą ze bedzzie trzeba ja wypić a po niej mogą być mdłości i zawroty głowy.. serio jest aż tak strasznie??
mrsmiki
Odpoczywaj kochana!Mnie dzis z pracy przywieźli bo tak wymiotowalam i sie złe czułam, ze nie dałam rady dluzej siedzieć. Od czwartku zaczęły sie wymioty i to nie poranne tylko cały dzien mdlosci i wymioty poprzednie dwie ciaze miałam to samo i to nie do 2 trymestru tylko całe ;((( mam dosyc a to dopiero początek.. jutro nie ide do pracy, mam odpocząć, zreszta nie mam siły na nic
reklama
Marvelka89
Za dobre to to nie jest, ja raz zwymiotowałam a drugi raz bylo lepiej. Wiec zalezy w sumie nie wiem od czegoDziewczyny miałyście już robione podstawowe badania w ciąży? Min.glukoze? Czytam na necie i piszą ze bedzzie trzeba ja wypić a po niej mogą być mdłości i zawroty głowy.. serio jest aż tak strasznie??