4 TC i był tylko pęcherzykA w którym tygodniu jestes
reklama
Ja niestety muszę powiedzieć już w pracy bo pracuje w pewnej sieciowce na B, a tam nie pozwalają pracować kobietom w ciąży. Obecnie jestem na L4 do jutro więc zajade i powiem jaka sytuacja
?
Fenika29
Fanka BB :)
Witajcie
Widze ze juz coraz więcej z was ma okropne mdlosci.... mi naszxzescie lekko przeszly ale ponad 2 tyg cale dnie to byl koszmar ..... dalej mi niedobrze ale juz ciut mniej.
Wizyte mam 30 lipca
Ridzicom juz powiedzielismy bardzo sie ciesza chodz myslalam ze bedzie reakcja ze na wynajmie ze gdzie my sie pomiescimy itd a tu niespodzianka batdzo sie ciesza moze dlatego ze 1.5 roku temu poronilam.
A pozatym moja 2 latka sie sama odpiluchowala szok a starsza zaczel miesiaczkowac hehe takze z pieluch na podpaski
Widze ze juz coraz więcej z was ma okropne mdlosci.... mi naszxzescie lekko przeszly ale ponad 2 tyg cale dnie to byl koszmar ..... dalej mi niedobrze ale juz ciut mniej.
Wizyte mam 30 lipca
Ridzicom juz powiedzielismy bardzo sie ciesza chodz myslalam ze bedzie reakcja ze na wynajmie ze gdzie my sie pomiescimy itd a tu niespodzianka batdzo sie ciesza moze dlatego ze 1.5 roku temu poronilam.
A pozatym moja 2 latka sie sama odpiluchowala szok a starsza zaczel miesiaczkowac hehe takze z pieluch na podpaski
dzwoneczek8811
a który tydzień? Ja poprzednie ciaze tak miałam w ostatniej do samego porodu wiec wiem co czujesz i bardzo współczuje. Ja probowalam wszystkiego i nic na mnie nie działało ale moze spróbuj prevomit? Albo podpytaj lekarza o nie. U mnie poki co tylko poranne mdlosci ale w poprzedniej ciazy na tym etapie jeszcze nie wiedziałam o ciazy wiec i mdlosci nie miałam.. takze nastawiam sie na powtórkęHejka
Tak was czytam codziennie i zazdroszcze ze macie siłę pisać wogóle. Ja od paru dni zdycham dosłownie 24 godziny na dobe bym siedziała na kiblu... Tylko oczy rano otwieram i juz masakra, nawet w nocy jak sie przebudzę do lazienki to mi ciezko zasnąć... W tym momencie juz nie myślę o niczym. Dzis albo jutro lekarz a ja nawet nie mam ochoty tam isc . Od dwoch dni jestem na waflach ryzowych i wodzie, nic wiecej nie wchodzi ma ktoras takie straszne mdlosci?
I tak mysle ze przy takich mdlosciach a nawet wymiotach czasami to nie moze byc źle..
Czekamy na informacje
Czekam już na usg. Pozbieralam się szybko bo pojawiła się krew :-( Na szczęście lekarz mnie przyjmie bez kolejki.
netka.
Witaj ! Ciąża będzie widoczna na usg jak będą hcg będzie powyżej 1000 czyli musisz poczekać trochę jeszcze. Mój gin daje zwolnienie jak jest akcja serca czyli koło 7 /8 tygodnia. Zawsze możesz wziąść l4 od rodzinnego.
Mi dawał i w 5 tc.
Przysługuje od początku.
Hejka
Tak was czytam codziennie i zazdroszcze ze macie siłę pisać wogóle. Ja od paru dni zdycham dosłownie 24 godziny na dobe bym siedziała na kiblu... Tylko oczy rano otwieram i juz masakra, nawet w nocy jak sie przebudzę do lazienki to mi ciezko zasnąć... W tym momencie juz nie myślę o niczym. Dzis albo jutro lekarz a ja nawet nie mam ochoty tam isc . Od dwoch dni jestem na waflach ryzowych i wodzie, nic wiecej nie wchodzi ma ktoras takie straszne mdlosci?
I tak mysle ze przy takich mdlosciach a nawet wymiotach czasami to nie moze byc źle..
Współczuję. W poprzednich ciążach tak miałam. Masakra. Trzymaj się.
Czekam już na usg. Pozbieralam się szybko bo pojawiła się krew :-( Na szczęście lekarz mnie przyjmie bez kolejki.
Bardzo mocno trzymam kciuki za same dobre wieści.
Ja idę za godzinę, w nocy nie mogłam spać. Też ciągle plamię.
Tysiek991
Zaangażowana w BB
Tak. Już poinformowałam kierowniczke. Kazała mi od razu iść na zwolnienie. Jak powiedziała mam odpoczywać i pachnieć
Marvelka89
Ja tez nie mam za bardzo jak lezec, 11 latka i 7latek w domu i niby sie ogarną ale obowiazki mam i niestety moj kochany mąż nierozumie ze zle sie czuje on ma urlop i koniec te chłopy. Tak go niedawno chwaliłam, a tu masz przechwalony zostal i nie interesuje go ze ciąża to mnostwo zmartwień. Ach juz sie nastawilam ze jednak te 9 miesiecy nie bede miala zbytnio pomocy. Ale pocieszam sie ze co nas nie zabije to nas wzmocni@Marvelka89 kochana ja mam takie mdlosci, ze dopiero po 2 dniach mam sile tu wejść i coś napisać... jest masakra. W pierwszej ciąży miałam podobnie przez wymioty schudłam 7kg. Ale wtedy cały czas leżałam i to dużo pomagało. Teraz nie mogę sobie na to pozwolić przy dziecku. Jest bardzo ciezko
reklama
Marvelka89
5t6d i tak mi sie wczesnie zaczely bo praktycznie od testu przed terminem @ juz lekko mdlilo. Mam nadzieje ze rownie szybko minął. Ja nie pamietam jak z dziecmi mialam ale chyba tak ksiazkowo bardziej do 12 tc mdlosci byly. Mam nadzieje bo chyba zwariujea który tydzień? Ja poprzednie ciaze tak miałam w ostatniej do samego porodu wiec wiem co czujesz i bardzo współczuje. Ja probowalam wszystkiego i nic na mnie nie działało ale moze spróbuj prevomit? Albo podpytaj lekarza o nie. U mnie poki co tylko poranne mdlosci ale w poprzedniej ciazy na tym etapie jeszcze nie wiedziałam o ciazy wiec i mdlosci nie miałam.. takze nastawiam sie na powtórkę