reklama
Mówi się że minimum to 66% czytanie to zło i tak nic nam to nie da
Dziewczyny o ile powinna wzrosnąć mi beta? 66% ? Oczywiście już się naczytałam pierdyliard stron.. Chciałabym być po ginu. Aczkolwiek czuje ze się coś tam dzieje w macicy i strasznie bolą mnie piersi.
Ja jeszcze nie robiłam, ale w pierwszej ciąży wyszła mi dodania i musiałam robić awidnosc. Pokazać Ci takie wyniki?
Czy któras z Was robiła już badania na toxoplazme i macie wyniki a jak tak to jakie ??
Olka2729
Fanka BB :)
witam w gronie marcowych mam wczoraj beta wyszla mi 79 . Zastanawiam się kiedy isc do lekarza ,nie ukrywam ze bardzo zależy mi na zwolnieniu ponieważ moja praca jest ciezka fizycznie i psychicznie, bo pracuje w dużym skupisku ludzi. Raz juz poronilam ,nie chce tego powtórzyć . Pozdrawiam was wszystkie
MamaR
Dziękuję Wam! Mój przyjmuje tylko w środy A tak to 100km ode mnie. W szpitalu u mnie jest corona i jest zamknięty a następny jest 50km od domu. Z synkiem miałam krwawienie w 15 tyg to zanim mnie zbadali to mi założyli kartoteki i kazali przywieźć rzeczy że muszę zostać. Liczę że się dostanę gdzieś na usg dziś.
Wszystko zależy od lekarza jeden nie wpisze do póki nie będzie serduszka jeden da jak już zobaczy pęcherzyk. Jak chcesz iść najwcześniej to jak beta będzie miała tysiąc wtedy zobaczysz pęcherzyk prawdopodobnie.
witam w gronie marcowych mam wczoraj beta wyszla mi 79 . Zastanawiam się kiedy isc do lekarza ,nie ukrywam ze bardzo zależy mi na zwolnieniu ponieważ moja praca jest ciezka fizycznie i psychicznie, bo pracuje w dużym skupisku ludzi. Raz juz poronilam ,nie chce tego powtórzyć . Pozdrawiam was wszystkie [emoji3059]
MamaR
Witaj ! Ciąża będzie widoczna na usg jak będą hcg będzie powyżej 1000 czyli musisz poczekać trochę jeszcze. Mój gin daje zwolnienie jak jest akcja serca czyli koło 7 /8 tygodnia. Zawsze możesz wziąść l4 od rodzinnego.witam w gronie marcowych mam wczoraj beta wyszla mi 79 . Zastanawiam się kiedy isc do lekarza ,nie ukrywam ze bardzo zależy mi na zwolnieniu ponieważ moja praca jest ciezka fizycznie i psychicznie, bo pracuje w dużym skupisku ludzi. Raz juz poronilam ,nie chce tego powtórzyć . Pozdrawiam was wszystkie
Rzeczywiście poczytałam trochę i okazuje się, że raczej powinno się unikać kaszanki. No cóż, taka zachcianka, trzeba się przerzucić na coś innegoNow powinnas jesc kaszanki, w ciąży generalnie zakazana
Invicta
Ja mam jutro wizytę u gin na 14. Dziś jeszcze powtórzę betę .. robiłam już 4x i za każdym razem przyrost powyżej 100% . Jutro u mnie będzie 5tc+4 ( kazał tak przyjść ) może już coś ba usg będzie widać ? Pęcherzyk ? Beta ostatnia 1231.
Ja na 18 dzisiaj tez idę sprawdzić bęte pisz koniecznie jutro co i jak bo jesteśmy razem z jednego dnia
reklama
Invicta
Moja beta 4+6 była 3670 już zaczynałam się martwić czy to nie za dużo bo wy po 1200 macie... ale chyba to tez zależy od labolatorium... u mnie z reguły przyrost od 100-120%ooo to podobnie jak u mnie, wczorajsza beta 1217, wychodzi 5t2d, na jutro mam ginekologa umówionego ( chyba że uda się jeszcze znaleźć jakiegoś lekarza dzisiaj po południu, po 8 będę jeszcze dzwoniła do dwóch przychodni)