reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny jestem zalamana😪 dziś byłam u Pani doktor po tym jak w czwartek lekarz mnie wkurzył. Okazało się że mam krwiaka podkosmówkowego o wymiarach 16mmx6mm. Dostałam Duphaston 2x1 i luteinę dopochwowo 2x1 za dwa tygodnie do kontroli. Póki co zarodek żywy z bijacym♥️ 8.5mm od czwartku uroslo mu się 4mm więc chyba jest ok. Teraz będę się zamartwiała tym krwiakiem.. Ktoras z Was ma jakieś pozytywne doświadczenie z tym związane?...

hej dziewczyny, niesmialo do Was dolaczam :) 1,5 tyg temu robiłam test, w zeszłym tyg bylam u lekarza ale poki co jeszcze za wiele nie widać.. jakos 4/5tc wychodzi.. na 5.08 mam kolejna wizyte :) nie mogę uwierzyć, że tak szybko poszło bo w poprzedniej ciąży trochę się staraliśmy.. oby tylko wszystko było ok :)

reklama
Dziewczyny jestem zalamana😪 dziś byłam u Pani doktor po tym jak w czwartek lekarz mnie wkurzył. Okazało się że mam krwiaka podkosmówkowego o wymiarach 16mmx6mm. Dostałam Duphaston 2x1 i luteinę dopochwowo 2x1 za dwa tygodnie do kontroli. Póki co zarodek żywy z bijacym♥ 8.5mm od czwartku uroslo mu się 4mm więc chyba jest ok. Teraz będę się zamartwiała tym krwiakiem.. Ktoras z Was ma jakieś pozytywne doświadczenie z tym związane?...
Dziewczyny jestem zalamana😪 dziś byłam u Pani doktor po tym jak w czwartek lekarz mnie wkurzył. Okazało się że mam krwiaka podkosmówkowego o wymiarach 16mmx6mm. Dostałam Duphaston 2x1 i luteinę dopochwowo 2x1 za dwa tygodnie do kontroli. Póki co zarodek żywy z bijacym♥ 8.5mm od czwartku uroslo mu się 4mm więc chyba jest ok. Teraz będę się zamartwiała tym krwiakiem.. Ktoras z Was ma jakieś pozytywne doświadczenie z tym związane?...
ja miałam takiego krwiaka w ciąży z córeczka na początku , duphaston brałam i leżałam , wchłonął się i wszystko dobrze się skończyło😘 bądź dobrej myśli i nie czytaj o tym krwiaku wujka googla jak ja , bo to tylko napędzało negatywne myślenie 🥰

Do góry