reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Jeżeli dzisiaj miałaś 131 a dajmy prześliczny że rośnie Ci 100% co 48h to w piątek byś miała około 800 więc marne szanse ale zawsze szansę że coś zobaczy. Może rodzinny też pomoże z ustaleniem dawki?
Dziewczyny, czy wizyta w piątek u ginekologa ma sens?
Jeśli beta jest 131 to do piątku coś mi się pokaże?
Nie wiem czy sie za bardzo nie spieszę. Bo dawki leku moge ustalić przez telefon. Ale z drugiej strony chciałabym, żeby spojrzał czy jest wszystko ok.

Tak z innej beczki. U was też ciężko do normalnego rodzinnego się dostać? mąż ma wysypkę bóle nóg i całe gardło spuchnięte a dostał się tylko na teleporade i lekarz nie chciał nawet recepty dać dopiero jak ja zadzwoniłam i powiedziałam że mówić nie może to dał. A i kazał zrobić badanie na bolerioze bo to coś dziwnego ale oczywiście nie popatrzy bo mają teleporade🤦normalnie mnie coś trafi

Tak z innej beczki. U was też ciężko do normalnego rodzinnego się dostać? mąż ma wysypkę bóle nóg i całe gardło spuchnięte a dostał się tylko na teleporade i lekarz nie chciał nawet recepty dać dopiero jak ja zadzwoniłam i powiedziałam że mówić nie może to dał. A i kazał zrobić badanie na bolerioze bo to coś dziwnego ale oczywiście nie popatrzy bo mają teleporade🤦normalnie mnie coś trafi
Byłam dziś w ośrodku zdrowia robić badania krwi to słyszałam jak przed 9 rano Pani mówiła że już dziś nikogo nie przyjmują bo mają Full pacjentów do wieczora. Ponoć co 15 minut każdy żeby się nie spotykali i przez to takie oblozenie.

Byłam dziś w ośrodku zdrowia robić badania krwi to słyszałam jak przed 9 rano Pani mówiła że już dziś nikogo nie przyjmują bo mają Full pacjentów do wieczora. Ponoć co 15 minut każdy żeby się nie spotykali i przez to takie oblozenie.
Masakra a mojemu nawet wysypki nie chcieli sprawdzić 🤷noi jak to leczyć co za ludzie. I wogole jakbym nie zadzwoniła jeszcze raz to by nawet heviranu nie dostał

reklama
Do góry