reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Ja idę w piątek do ginekologa, ale wątpie że coś będzie widać. Dopiero się zacznie 4 tydzień jeśli dobrze strzelam w dzień zapłodnienia :p

Bete za to robiłam dzisiaj rano, czekam na wyniki.
Mam wysokie TSH i dlatego nalegam na wizyte u ginekologa, żeby poradzić się o leki. Reszta badań jest ok.

Hej witaj i gratulacje 😊 uwierz że każda sie boi. Mnie przerażają te mdłości, czy mimo wszystko donoszę ciaze, czy dam rade ogarnąć ciaze i dwójke dzieci, a pozniej trojke dzieci. Kazda ma obawy i zadna noe wie tak naprawde czy podoła 😊 ale trzeba byc dobrej myśli ❤❤
Ooo dokładnie mam to samo🤦 boje się że znowu będę mieć wymioty do końca i że z moją dwójką będzie mi ciężko i potem z trójeczką. Noi CC następne. Każda ma obawy trzeba być dobrej myśli 😊

Ostatnie cc 2013, jeszcze nie byłam u lekarza. Cykle miałam 36-40
To już kawałek temu miałaś cc 😊ja w maju w tamtym roku miałam 2 cc. Moja koleżanka niedawno miała 4 cc i strasznie się bała bo nie planowali a mała miała 5 miesięcy jak się dowiedziała. Przepłakała bardzo dużo nocy a teraz ma już dzieciątko i wszyscy się cieszą 😊 Dodam tylko że miała częstsze kontrole bo była mała różnica między ostatnim cc

Ja idę w piątek do ginekologa, ale wątpie że coś będzie widać. Dopiero się zacznie 4 tydzień jeśli dobrze strzelam w dzień zapłodnienia :p

Bete za to robiłam dzisiaj rano, czekam na wyniki.
Mam wysokie TSH i dlatego nalegam na wizyte u ginekologa, żeby poradzić się o leki. Reszta badań jest ok.
Ja dzisiaj tez robiłam tsh zobaczę jak wyniki i tez właśnie piątek wizyta żeby zobaczyć co i jak.

reklama
Dasz radę 😊ja ze względu na nadciśnienie miałam cc. Drugie cc dużo lepiej zniosłam ale też wiedziałam czego się spodziewać
No ja mam z ciśnieniem problemy i z jedną ściana serca zwiotczenie czy coś takiego wiec wiem ze bd cc. Oby bo po 1 jest strach ale jakby nie patrzac zawsze jest lek wkoncy otwierają cala jamę brzuszna.

Do góry