Ooo ja teraz pewnie będę mieć 3 ccWitam
U mnie wszystko się przestawiło, ostatnia misiączka 20 maj, testy cały negatywne, dopiero 18 lipca pozytywny. Do zapłonienia chyba doszło 1lipca. Jestem po trzech cc i strasznie się boję
reklama
mrsmiki
Fanka BB :)
Ja idę w piątek do ginekologa, ale wątpie że coś będzie widać. Dopiero się zacznie 4 tydzień jeśli dobrze strzelam w dzień zapłodnienia
Bete za to robiłam dzisiaj rano, czekam na wyniki.
Mam wysokie TSH i dlatego nalegam na wizyte u ginekologa, żeby poradzić się o leki. Reszta badań jest ok.
Mam wysokie TSH i dlatego nalegam na wizyte u ginekologa, żeby poradzić się o leki. Reszta badań jest ok.
Ooo dokładnie mam to samo boje się że znowu będę mieć wymioty do końca i że z moją dwójką będzie mi ciężko i potem z trójeczką. Noi CC następne. Każda ma obawy trzeba być dobrej myśliHej witaj i gratulacje uwierz że każda sie boi. Mnie przerażają te mdłości, czy mimo wszystko donoszę ciaze, czy dam rade ogarnąć ciaze i dwójke dzieci, a pozniej trojke dzieci. Kazda ma obawy i zadna noe wie tak naprawde czy podoła ale trzeba byc dobrej myśli ❤❤
To już kawałek temu miałaś cc ja w maju w tamtym roku miałam 2 cc. Moja koleżanka niedawno miała 4 cc i strasznie się bała bo nie planowali a mała miała 5 miesięcy jak się dowiedziała. Przepłakała bardzo dużo nocy a teraz ma już dzieciątko i wszyscy się cieszą Dodam tylko że miała częstsze kontrole bo była mała różnica między ostatnim ccOstatnie cc 2013, jeszcze nie byłam u lekarza. Cykle miałam 36-40
Ja dzisiaj tez robiłam tsh zobaczę jak wyniki i tez właśnie piątek wizyta żeby zobaczyć co i jak.Ja idę w piątek do ginekologa, ale wątpie że coś będzie widać. Dopiero się zacznie 4 tydzień jeśli dobrze strzelam w dzień zapłodnienia
mrsmiki
Fanka BB :)
To można powiedzieć, że jesteśmy w tym jakby razem A który tydzień?Ja dzisiaj tez robiłam tsh zobaczę jak wyniki i tez właśnie piątek wizyta żeby zobaczyć co i jak.
Ja 1 poród naturalny w styczniu tamtym roku cc i teraz ze względu na starcie mojego serca tylko cc mnie czeka i wiem ze to drugie cc ale mam obawy bo po 1 ciężko było mi się zebrać do kupy.Ooo ja teraz pewnie będę mieć 3 cc
No u mnie jest teraz 7+4 serduszko już widziałam ale ze jadę 31.na wakacje chciałabym wiedzieć że wszystko jest ok bo poprzednią ciążę miałam bardzo ciezka. I gdzieś z tyłu głowy są różne myśli.To można powiedzieć, że jesteśmy w tym jakby razem A który tydzień?
Dasz radę ja ze względu na nadciśnienie miałam cc. Drugie cc dużo lepiej zniosłam ale też wiedziałam czego się spodziewaćJa 1 poród naturalny w styczniu tamtym roku cc i teraz ze względu na starcie mojego serca tylko cc mnie czeka i wiem ze to drugie cc ale mam obawy bo po 1 ciężko było mi się zebrać do kupy.
reklama
No ja mam z ciśnieniem problemy i z jedną ściana serca zwiotczenie czy coś takiego wiec wiem ze bd cc. Oby bo po 1 jest strach ale jakby nie patrzac zawsze jest lek wkoncy otwierają cala jamę brzuszna.Dasz radę ja ze względu na nadciśnienie miałam cc. Drugie cc dużo lepiej zniosłam ale też wiedziałam czego się spodziewać