reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
@Julia1311 cześć i witaj ❤️ ja mdlosci mam mega a raz mniej raz wiecej, w ktorym tygodniu jestes?
Ja dzis rano niechcacy zostawiłam karte ciazy na blacie i mam do niej taka specjalna teczke i tam jest kobieta z duzym brzuchem 😅😅 i syn do mnie co to jest 😂 ja mowie ale co? A on ze pani z duzym brzychem i ze on wie co to znaczy ( myslalam ze on nie przywiazuje wagi do takich szczegółów) 😂😂 a ja mu ze to jest dla chorych na otyłość i nu zaczelam sciemniac troche 🤦‍♀️ nie chce oszukiwac ale wole tak i poczekac niz ich rozczarowac 😊

Hej dziewczyny ☺️ Nareszcie przyłączam się do was. Termin mam na 18.03 😍 Miałam wczoraj wizytę, ale jeszcze nic nie widać :( a to jest 5t+3d (dzisiaj). Betę we wtorek miałam 207,a w czwartek 360. Ginekolog powiedział że dopiero powyżej 1500 widać zarodek i mam przyjść za tydzień. Widzę, że nie tylko ja mam problem z plamieniem. U mnie się zaczęło kilka dni przed planowanym okresem i tak trwa do teraz. Jest tego bardzo mało, zazwyczaj rano na papierze zostaje taka jasno brązowa/różowa smuga. Dostałam duphaston, mam odpoczywać i muszę się uzbroić w cierpliwość. Miała któraś z was podobna sytuację?

Hej :)
U mnie tez termin wychodzi na marzec.😁
Ponad rok temu w marcu urodziłam synka, a teraz może czas na córeczkę?😃
A tak z innej strony czy któraś z was tez ma już takie okropne mdlosci? Ja już nie daje rady🤢
Gratuluję 😊 wczoraj odbierałam auto od mechanika i myślałam że nie dojadę pod blok co chwilę musiałam stawać 🤢

Slyszlalam że ten lek pomaga. Na szczęście ja nie mam mdłości i wymiotow.
Ps.
Miłego dnia wam życzę
Screenshot_20200718-102840_Samsung%20Internet~2.jpeg

Ostatnia edycja:
@Marvelka89 ja 7 tydzień😊a Ty?
Z tymi Mdłościami masakra..🤢 myślałam, ze przy drugiej ciąży będzie trochę lepiej ale jednak nie.
U mnie jest 5 tygodni skonczone a mdlosci mam juz od w sumie jak test zrobilam to sie powoli zaczynaly, mam za sobą 5 ciąż ta jest 6. Dwoje dzieciaczków i czekam na 3 😊 i nigdy nie mialam tak wczesnie mdlosci 🤮 i slabo mi sie dzis robi... Mam nadzieje ze szybko miną 😵

U mnie jest 5 tygodni skonczone a mdlosci mam juz od w sumie jak test zrobilam to sie powoli zaczynaly, mam za sobą 5 ciąż ta jest 6. Dwoje dzieciaczków i czekam na 3 😊 i nigdy nie mialam tak wczesnie mdlosci 🤮 i slabo mi sie dzis robi... Mam nadzieje ze szybko miną 😵
Niestety u mnie obie ciążę od 7 tyg wymioty do końca samego. Druga ciąża była cięższa pod tym względem bo były dni że nawet tabletek nie mogłam utrzymać 🤢ale mam nadzieję że teraz będzie lżej 😁

reklama
Jestes 9 dni po terminie miesiaczki? Dobrze odczytalam 🤷‍♀️ czyli wynika z tego ze jestes 5 tc 2 dni tak? Jezeli tak to jestes w 6 tygodniu ciazy. Wiec jezeli masz mozliwosc to idz wczwsniej do gina. Jezeli nie to może sprawdzic betę?
Tak zgadzało się , niestety wczoraj doszło do krwawienia i wyleciało coś ze mnie . Dziś byłam u gina poronienie samoistne

Do góry