reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Pamiętacie jak mówiłam ze nie mam mdłości... jezu od 2 dni coś mnie ruszyło ale dziś to jest tragedia.. 😢😢😢 co do mojego zwolnienia to poszło wczoraj a dzisiaj dzownilam do szefowej nie odbierała odemnie telelfonow wiec napisałam sms a ta nic nie odpisała nawet a minęły 3 godziny.. nie będę się nia przyjemowac i stresować 😉

Pamiętacie jak mówiłam ze nie mam mdłości... jezu od 2 dni coś mnie ruszyło ale dziś to jest tragedia.. 😢😢😢 co do mojego zwolnienia to poszło wczoraj a dzisiaj dzownilam do szefowej nie odbierała odemnie telelfonow wiec napisałam sms a ta nic nie odpisała nawet a minęły 3 godziny.. nie będę się nia przyjemowac i stresować 😉
Wstretna ta twoja szefowa

Hej dziewczyny ☺ Nareszcie przyłączam się do was. Termin mam na 18.03 😍 Miałam wczoraj wizytę, ale jeszcze nic nie widać :( a to jest 5t+3d (dzisiaj). Betę we wtorek miałam 207,a w czwartek 360. Ginekolog powiedział że dopiero powyżej 1500 widać zarodek i mam przyjść za tydzień. Widzę, że nie tylko ja mam problem z plamieniem. U mnie się zaczęło kilka dni przed planowanym okresem i tak trwa do teraz. Jest tego bardzo mało, zazwyczaj rano na papierze zostaje taka jasno brązowa/różowa smuga. Dostałam duphaston, mam odpoczywać i muszę się uzbroić w cierpliwość. Miała któraś z was podobna sytuację?
Witaj, termin masz tak jak ja - u mnie na 19.03:) dlatego sie jeszcze wstrzymuje z wizyta u lekarza, bete mam bardzo podobna, w środę 205 bodajże i to był ten sam dzień ciąży co u ciebie :)

reklama
Cześć dziewczyny [emoji846] życzę wszystkim wytrwałości. Jestem w 5+4 dni, po pierwszej wizycie. Wszystko było ok a teraz pojawiły się plamienia, mało ale są. Na szczęście bez innych dolegliwości. Kolejna wizyta 28 lipca. Lekarz przepisze mi luteine ale dopiero jak bedzie serduszko.
Hey Poziomka,
Ja jestm 5+1 dzien i od wczoraj dostalam plamien ciemno brazowych i bordowych, dosyc duzo wczoraj i dzis mniej. Dzis raczej przypominajace smołe, ciemne i gęste.. Jestem bardzo zmartwiona. Zalocono mi zrobic test krwi zeby zbadac poziom hormonu ale dopiero w poniedzialek. Mieszkam w Australii i nikt mi skanu nie chce zrobic bo dopiero od 6 tygodnia robia.
Czy mozesz powiedziec jak wygladja Twoje plamienia?
Pozdrawiam i z góry dziekuje.. Bardzo sie martwie..

Do góry