reklama
Marvelka89
Fanka BB :)
@Julia1311 cześć i witaj ja mdlosci mam mega a raz mniej raz wiecej, w ktorym tygodniu jestes?
Ja dzis rano niechcacy zostawiłam karte ciazy na blacie i mam do niej taka specjalna teczke i tam jest kobieta z duzym brzuchem i syn do mnie co to jest ja mowie ale co? A on ze pani z duzym brzychem i ze on wie co to znaczy ( myslalam ze on nie przywiazuje wagi do takich szczegółów) a ja mu ze to jest dla chorych na otyłość i nu zaczelam sciemniac troche nie chce oszukiwac ale wole tak i poczekac niz ich rozczarowac
Ja dzis rano niechcacy zostawiłam karte ciazy na blacie i mam do niej taka specjalna teczke i tam jest kobieta z duzym brzuchem i syn do mnie co to jest ja mowie ale co? A on ze pani z duzym brzychem i ze on wie co to znaczy ( myslalam ze on nie przywiazuje wagi do takich szczegółów) a ja mu ze to jest dla chorych na otyłość i nu zaczelam sciemniac troche nie chce oszukiwac ale wole tak i poczekac niz ich rozczarowac
Ania936
Hej dziewczyny Nareszcie przyłączam się do was. Termin mam na 18.03 Miałam wczoraj wizytę, ale jeszcze nic nie widać a to jest 5t+3d (dzisiaj). Betę we wtorek miałam 207,a w czwartek 360. Ginekolog powiedział że dopiero powyżej 1500 widać zarodek i mam przyjść za tydzień. Widzę, że nie tylko ja mam problem z plamieniem. U mnie się zaczęło kilka dni przed planowanym okresem i tak trwa do teraz. Jest tego bardzo mało, zazwyczaj rano na papierze zostaje taka jasno brązowa/różowa smuga. Dostałam duphaston, mam odpoczywać i muszę się uzbroić w cierpliwość. Miała któraś z was podobna sytuację?
MałaZuza14
Aktywna w BB
Do dziewczyn które miały już usg, jaka wielkość ma wasz zarodek?
Ponad 1 cm
Gratuluję wczoraj odbierałam auto od mechanika i myślałam że nie dojadę pod blok co chwilę musiałam stawaćHej
U mnie tez termin wychodzi na marzec.
Ponad rok temu w marcu urodziłam synka, a teraz może czas na córeczkę?
A tak z innej strony czy któraś z was tez ma już takie okropne mdlosci? Ja już nie daje rady
@Marvelka89 ja 7 tydzieńa Ty?
Z tymi Mdłościami masakra.. myślałam, ze przy drugiej ciąży będzie trochę lepiej ale jednak nie.
Z tymi Mdłościami masakra.. myślałam, ze przy drugiej ciąży będzie trochę lepiej ale jednak nie.
mmlodamamaaa
Slyszlalam że ten lek pomaga. Na szczęście ja nie mam mdłości i wymiotow.
Ps.
Miłego dnia wam życzę
Ps.
Miłego dnia wam życzę
Ostatnia edycja:
Marvelka89
U mnie jest 5 tygodni skonczone a mdlosci mam juz od w sumie jak test zrobilam to sie powoli zaczynaly, mam za sobą 5 ciąż ta jest 6. Dwoje dzieciaczków i czekam na 3 i nigdy nie mialam tak wczesnie mdlosci i slabo mi sie dzis robi... Mam nadzieje ze szybko miną@Marvelka89 ja 7 tydzieńa Ty?
Niestety u mnie obie ciążę od 7 tyg wymioty do końca samego. Druga ciąża była cięższa pod tym względem bo były dni że nawet tabletek nie mogłam utrzymać ale mam nadzieję że teraz będzie lżejU mnie jest 5 tygodni skonczone a mdlosci mam juz od w sumie jak test zrobilam to sie powoli zaczynaly, mam za sobą 5 ciąż ta jest 6. Dwoje dzieciaczków i czekam na 3 i nigdy nie mialam tak wczesnie mdlosci i slabo mi sie dzis robi... Mam nadzieje ze szybko miną
reklama
madzialena14
Zaciekawiona BB
Tak zgadzało się , niestety wczoraj doszło do krwawienia i wyleciało coś ze mnie . Dziś byłam u gina poronienie samoistneJestes 9 dni po terminie miesiaczki? Dobrze odczytalam czyli wynika z tego ze jestes 5 tc 2 dni tak? Jezeli tak to jestes w 6 tygodniu ciazy. Wiec jezeli masz mozliwosc to idz wczwsniej do gina. Jezeli nie to może sprawdzic betę?