reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Mamuśki, żegnam się z Wami moja fasolką nie zdążyła się zagniezdzic, ciaza biochemiczna.. żyjemy dalej z głowa mi górze troszkę łez poleciało ale o wczesniejsze doświadczenia bardzo dojrzale przechodzimy dla nas ten trudny okres. Jak mi się uda pochwałę Wam się tu trzymajcie kciuki i szczęśliwych i wytrwalych 9miesiecy ❤❤
Pozdrawiam👍
- Kasia

reklama
Mamuśki, żegnam się z Wami moja fasolką nie zdążyła się zagniezdzic, ciaza biochemiczna.. żyjemy dalej z głowa mi górze troszkę łez poleciało ale o wczesniejsze doświadczenia bardzo dojrzale przechodzimy dla nas ten trudny okres. Jak mi się uda pochwałę Wam się tu trzymajcie kciuki i szczęśliwych i wytrwalych 9miesiecy ❤❤
Pozdrawiam👍
- Kasia
Przykro mi. Życzę powodzenia i trzymam kciuki obyś jak najszybciej do nas dołączyła😘

Mamuśki, żegnam się z Wami moja fasolką nie zdążyła się zagniezdzic, ciaza biochemiczna.. żyjemy dalej z głowa mi górze troszkę łez poleciało ale o wczesniejsze doświadczenia bardzo dojrzale przechodzimy dla nas ten trudny okres. Jak mi się uda pochwałę Wam się tu trzymajcie kciuki i szczęśliwych i wytrwalych 9miesiecy [emoji173][emoji173]
Pozdrawiam[emoji106]
- Kasia
Ogromnie mi przykro Kochana [emoji17]

Pozdrawiam👍
- Kasia
Przykro mi bardzo 😔 będziemy czekać z niecierpliwością na informacje od Ciebie ❤️❤️❤️

Hej. Ja tak jeszcze niepewnie się z wami witam. Okres powinnam dostać 20 lipca. Dziś zrobiłam test i wyszedł cien cienia ,Ale nie trzeba się wpatrywac... Tak się mi wydaje albo świruje. Na zdj tak tego nie widać. Podczytuje sobie was już jakiś czas. Jeśli naprawdę jestem w ciąży to termin mam na 30 marca.

Ostatnia edycja:
Hej. Ja tak jeszcze niepewnie się z wami witam. Okres powinnam dostać 20 lipca. Dziś zrobiłam test i wyszedł cien cienia ,Ale nie trzeba się wpatrywac... Tak się mi wydaje albo świruje. Na zdj tak tego nie widać. Odczytuje sobie was już jakiś czas. Jeśli naprawdę jestem w ciąży to termin mam na 30 marca.
Hej hej 😀 u mnie cień cienia wyszedł w 12 dni po zapłodnieniu (monitorowanym) ale to był taki cień cienia ze o godz 5 rano obudziłam męża i się pytałam czy coś wogole widzi bo ja chyba tak 😀 chciałam sprawdzić czy nie oszalałam 🤣 i tez powiedział ze coś tam jest 😁 następnego dnia już nie musiałam się tak wpatrywać a po kolejnych dwóch dniach po południu wyszły mi piękne dwie kreseczki 😁 trzymam kciuki 😘

Hej. Ja tak jeszcze niepewnie się z wami witam. Okres powinnam dostać 20 lipca. Dziś zrobiłam test i wyszedł cien cienia ,Ale nie trzeba się wpatrywac... Tak się mi wydaje albo świruje. Na zdj tak tego nie widać. Odczytuje sobie was już jakiś czas. Jeśli naprawdę jestem w ciąży to termin mam na 30 marca.
Witamy się i trzymamy kciuki aby wszystko było ok 😍

reklama
Pozdrawiam👍
- Kasia
Trzymaj się cieplutko♥️ wierzę, że będzie dobrze😉

Do góry