reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Cześć poczytałam to co was spotkało i powiem ze życie was nie oszczędzało 😔 trzymam kciuki żeby w końcu się poukładało ☺
Ja dzisiaj odebrałam betę z piątku wyszła 145, lekarz powiedział że wczesna ciąża w sumie to dzisiaj powinnam dostać okres, i czekam na termin wizyty. Bardzo często boli mnie podbrzusze, ale jak dużo chodzę, jak usiądę lub się położę to jest Oki. Mam nadzieję że to raczej dobry objaw 😁
A czy robiłaś test przed betą?

reklama
Jestem już po wizycie u lekarza 😃 Wszystko jest dobrze. Serduszko bije ❤️ Uff.. Co za ulga. Wszystko dobrze się rozwija. Mam 6+5 i maluszek 0,84 mm. Mam tylko torbiel na jajniku, ale podobno ma sama zniknąć. Dostałam L4 i receptę na wymioty. I jeszcze skierownie na badania. Trzymam kciuki za Wasze maluszki. Oby i u Was było dobrze 😘😊

Jestem już po wizycie u lekarza 😃 Wszystko jest dobrze. Serduszko bije ❤ Uff.. Co za ulga. Wszystko dobrze się rozwija. Mam 6+5 i maluszek 0,84 mm. Mam tylko torbiel na jajniku, ale podobno ma sama zniknąć. Dostałam L4 i receptę na wymioty. I jeszcze skierownie na badania. Trzymam kciuki za Wasze maluszki. Oby i u Was było dobrze 😘😊

Super świetna wiadomość ☺️

Witam 😁
Czy ja dobrze widze? Dziewczyny czy jest jakas kobietka wśród nas ktora nie poronila? 🤦‍♀️ Z tego co widze to kazda jedna ma to za sobą 😪 to jest przykre dlaczego tak sie dzieje?
Ja i oby tak zostało ale z mężem długo nie mogliśmy zajść no i leki na mnie nie działały a tu nagle cud urodzinowy 😁 dlatego cały czas biorę luteinę na podtrzymanie😀 jak lekarka moja się dzisiaj dowiedziała ze mi się udało to nie dość ze ciary dostała na ciele to i mężowi musiała ta nowinę powiedzieć 😀🤣

Dziewczyny widzę że większość objawów się u nas powtarza czyli ból piersi i mdłości. Ja u siebie dodatkowo zauważyłam lekki wzrost temperatury wczoraj wieczorem miałam 37,2 st. i ostatnio obserwuje też lekkie dreszcze.

Mówi się że cera w ciąży się poprawia a u mnie jest wręcz przeciwnie, zaczyna się świecić, wyskoczyły mi wypryski na twarzy i dziś dodatkowo jęczmień na oku :(

Czy Wy też coś podobnego zaobserwowalyscie?

Dobrze że dziś mam pierwszą wizytę u gina to od razu o to wypytam...
U mnie cera tez masakra... no krosta na kroscie... i tez tem ok 37 😀 mąż mówił ze jestem rozpalona 😂

Ja dziewczyny nie chce siać paniki, ale się zryczałam.... Dziś wogóle nie czuję ciąży... Nic a nic 😭 tak bylo za kazdym razem. Wczoraj jeszcze mialam mdlosci, ten smak metaliczny, poranek byl straszny. Jak bym cala noc nie spala. A dzis od rana normalnie calkiem... Chyba zwariuję... Powiedzcie że też tak macie 🙏🙏🙏
Moja koleżanka tak miała ze raz dobrze raz złe ze nie ma na to reguły 😁

reklama
Bete robiłam w Norwegii tutaj normy mamy takie :

UKE - tydzień

Uke 3: 5-50

Uke 4. 5-426

Uke 5: 18-7340

Uke 6: 1080-56500

Uke 7-8 uker: 7650-229000

Uke 9-12: 25700-288000

Uke 13-16: 13300-254000

Uke 17-25: 4060-165400