reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Mamuśki, żegnam się z Wami moja fasolką nie zdążyła się zagniezdzic, ciaza biochemiczna.. żyjemy dalej z głowa mi górze troszkę łez poleciało ale o wczesniejsze doświadczenia bardzo dojrzale przechodzimy dla nas ten trudny okres. Jak mi się uda pochwałę Wam się tu trzymajcie kciuki i szczęśliwych i wytrwalych 9miesiecy ❤❤
Pozdrawiam👍
- Kasia

reklama
Mamuśki, żegnam się z Wami moja fasolką nie zdążyła się zagniezdzic, ciaza biochemiczna.. żyjemy dalej z głowa mi górze troszkę łez poleciało ale o wczesniejsze doświadczenia bardzo dojrzale przechodzimy dla nas ten trudny okres. Jak mi się uda pochwałę Wam się tu trzymajcie kciuki i szczęśliwych i wytrwalych 9miesiecy ❤❤
Pozdrawiam👍
- Kasia
Przykro mi. Życzę powodzenia i trzymam kciuki obyś jak najszybciej do nas dołączyła😘

Mamuśki, żegnam się z Wami moja fasolką nie zdążyła się zagniezdzic, ciaza biochemiczna.. żyjemy dalej z głowa mi górze troszkę łez poleciało ale o wczesniejsze doświadczenia bardzo dojrzale przechodzimy dla nas ten trudny okres. Jak mi się uda pochwałę Wam się tu trzymajcie kciuki i szczęśliwych i wytrwalych 9miesiecy [emoji173][emoji173]
Pozdrawiam[emoji106]
- Kasia
Ogromnie mi przykro Kochana [emoji17]

Pozdrawiam👍
- Kasia
Przykro mi bardzo 😔 będziemy czekać z niecierpliwością na informacje od Ciebie ❤️❤️❤️

Hej. Ja tak jeszcze niepewnie się z wami witam. Okres powinnam dostać 20 lipca. Dziś zrobiłam test i wyszedł cien cienia ,Ale nie trzeba się wpatrywac... Tak się mi wydaje albo świruje. Na zdj tak tego nie widać. Podczytuje sobie was już jakiś czas. Jeśli naprawdę jestem w ciąży to termin mam na 30 marca.

Ostatnia edycja:
Hej. Ja tak jeszcze niepewnie się z wami witam. Okres powinnam dostać 20 lipca. Dziś zrobiłam test i wyszedł cien cienia ,Ale nie trzeba się wpatrywac... Tak się mi wydaje albo świruje. Na zdj tak tego nie widać. Odczytuje sobie was już jakiś czas. Jeśli naprawdę jestem w ciąży to termin mam na 30 marca.
Hej hej 😀 u mnie cień cienia wyszedł w 12 dni po zapłodnieniu (monitorowanym) ale to był taki cień cienia ze o godz 5 rano obudziłam męża i się pytałam czy coś wogole widzi bo ja chyba tak 😀 chciałam sprawdzić czy nie oszalałam 🤣 i tez powiedział ze coś tam jest 😁 następnego dnia już nie musiałam się tak wpatrywać a po kolejnych dwóch dniach po południu wyszły mi piękne dwie kreseczki 😁 trzymam kciuki 😘

Hej. Ja tak jeszcze niepewnie się z wami witam. Okres powinnam dostać 20 lipca. Dziś zrobiłam test i wyszedł cien cienia ,Ale nie trzeba się wpatrywac... Tak się mi wydaje albo świruje. Na zdj tak tego nie widać. Odczytuje sobie was już jakiś czas. Jeśli naprawdę jestem w ciąży to termin mam na 30 marca.
Witamy się i trzymamy kciuki aby wszystko było ok 😍

reklama
Pozdrawiam👍
- Kasia
Trzymaj się cieplutko♥️ wierzę, że będzie dobrze😉

Do góry