Kochana trzymam mocno kciukiDlatego teraz zrobię dopiero w czwartek jak w środę @ nie przyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymam mocno kciukiDlatego teraz zrobię dopiero w czwartek jak w środę @ nie przyjdzie
Gratuluję, takie niespodzianki są fajneCzesc dziewczyny
Śledze was i podczytuje od ponad tygodnia.
I chyba dowas dolacze chodz sama niewiem dokladnoe czy wypada mi koniec lutego czy poczatek marca.
Ostatnia msc byla pod koniec maja.
Mam 13 letnia corke i ponad 2 letnia a 1.5 roku temu poronilam. Ale niemiala. Wtedy zadnych objawow. Teraz jest tak jak w poprzedniej ciazy okropne mdlosvi trwajace juz 9 dzien od rana do nocy
A to moje dwie kreseczki dzis umowie sie do lekarza troche sie boje nieplanowalismy 3 dziecka teraz bo mamy w planach kupno i remon domu i przelozony slub z 09.05.2020 na 5 czerwca 2021 i niewiem jak to ogarniemy z takim maluchemZobacz załącznik 1148122
Gratulacje też mam dwie córeczki a trzecie dzieciątko w drodzeCzesc dziewczyny
Śledze was i podczytuje od ponad tygodnia.
I chyba dowas dolacze chodz sama niewiem dokladnoe czy wypada mi koniec lutego czy poczatek marca.
Ostatnia msc byla pod koniec maja.
Mam 13 letnia corke i ponad 2 letnia a 1.5 roku temu poronilam. Ale niemiala. Wtedy zadnych objawow. Teraz jest tak jak w poprzedniej ciazy okropne mdlosvi trwajace juz 9 dzien od rana do nocy
A to moje dwie kreseczki dzis umowie sie do lekarza troche sie boje nieplanowalismy 3 dziecka teraz bo mamy w planach kupno i remon domu i przelozony slub z 09.05.2020 na 5 czerwca 2021 i niewiem jak to ogarniemy z takim maluchemZobacz załącznik 1148122
O tak racjaGratulacje też mam dwie córeczki a trzecie dzieciątko w drodze
Oj dacie rade wszystko się pięknie ułoży im człowiek ma więcej na głowie tym lepiej sobie ze wszystkim radzi
Super w takim razie umówię się do lekarza w przyszłym tygodniu lub za dwa zobaczymy jakie będą mieć terminy Daj znać jak po Twoim USG 20 lipca Trzymam za Was mocno kciuki !Hej, mam dokładnie tak samo jak Ty. Owulacja była 23 czerwca. W sobotę byłam na usg i nie było jeszcze serduszka, był pęcherzyk 4,4mm. Dzisiaj beta ponad 3 tys. więc myślę że już powinno być coś widać. Na usg idę 20 lipca.
U mnie się cera już poprawiła, jutro zaczynam 7 tydzień na usg w 6 tyg i 2dniu nie było widać zarodka i bicia serca ginekolog mówi że to za wcześnie.U mnie cera tez masakra... no krosta na kroscie... i tez tem ok 37 mąż mówił ze jestem rozpalona
GratulujęHejka, w sumie do tej pory napisałam raz.... Chyba wolałam wyłączyć się z forum do czasu aż zobaczę serduszko i będę spokojniejsza, wiem że sporo nas tutaj po przejściach, mam nadzieję że tym razem będzie jak trzeba
Za testujące dziewczyny zaciskam kciuki !
Ja byłam wczoraj na usg, według OM 6t6d według usg 6t5d, serduszko bije więc jedtem trochę spokojniejsza
Co do objawów ciazowych... u mnie najgorszym objawem jest zgaga... podobnie było w ciąży z synem i widzę że tym razem będzie to samo. Ciągle też czuję podbrzusze ale z tego co mówił gin jest to normalny objaw więc nie panikuje
Zobacz załącznik 1148156
Moja cera przeżywa drugą młodość... nie mogę sobie poradzić żadnym kosmetykiem ze strefą T...U mnie się cera już poprawiła, jutro zaczynam 7 tydzień na usg w 6 tyg i 2dniu nie było widać zarodka i bicia serca ginekolog mówi że to za wcześnie.
Mdłości nie mam póki co może bardzo lekkie piersi bolą i tyle z moich objawów ciążowych. Ktoś tak miał?
Dziękuję ! Mam nadzieję, że niedługo i Ty będziesz mogła pochwalić się swoim kropkiemGratuluję