K
Katijah
Gość
A ktory to tc?Masakra.. łudze się jak głupia ale to chyba na marne... chcialahym zehy hylto blad w labo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktory to tc?Masakra.. łudze się jak głupia ale to chyba na marne... chcialahym zehy hylto blad w labo
A piersi cie bola?Ja dziewczyny nie chce siać paniki, ale się zryczałam.... Dziś wogóle nie czuję ciąży... Nic a nic tak bylo za kazdym razem. Wczoraj jeszcze mialam mdlosci, ten smak metaliczny, poranek byl straszny. Jak bym cala noc nie spala. A dzis od rana normalnie calkiem... Chyba zwariuję... Powiedzcie że też tak macie
No wlasnie nie . Troche jak wstawalam to mnie bolaly a dzis wogole. Jak jutro tez tak dobrze sie bede czula to chyba wiem co mnie czekaA piersi cie bola?
Więc... będziemy się żegnać niestety. Beta negatywna, lekarz widzi ciałko żółte w jajniku co jest oznaką że owulacja była albo jeszcze pozostałości po ciąży biochemicznej z poprzedniego cyklu. Szkoda myślałam że może się udało. Ale nie poddaje się, dostałam witaminki na teraz. Gdyby test pozytywny się pojawił to na dzień dobry clexane, acard i duphaston, dieta wątrobowa. Staram się w takim razie w kolejnym cyklu, A teraz czekam na @. Za Was wszystkie kochane trzymam mocno kciuki, aby Wam te 9 miesięcy zleciało z dużą ilością nudy i lenistwa A tym które czekają na testowanie życzę dwóch pięknych kreseczek powodzenia
Dziewczyny spadek bety z 235 z piątku A dziś 152... dziś wizyta przyspieszona jestem załamana...
Nie jestem znawca w temacie objawów ciążowych, ale u mnie też nie ma pobolewania w podbrzuszu. Zostały tylko tkliwe piersi. Czy to dobrze? Nie wiem.. Co ma być to będzie. Leki biorę jak lekarze zlecili. A czas pokaże czy wszystko ok. Staram się spokojnie podchodzić.No wlasnie nie . Troche jak wstawalam to mnie bolaly a dzis wogole. Jak jutro tez tak dobrze sie bede czula to chyba wiem co mnie czeka
Nie potrzebnie to pisałam. Bo wiem ze jak sie czyta takie posty to czlowiek automatycznie sie denerwuje no tak co ma byc to będzie. Tylko to jest moja ciaza po 3 stratach pokolei i nie wiem moze psychicznie jednak sie nie nadaje... Narazie sie wstrzymuje z postami bo to nie zdrowe juz sie robi. Ale mam dzisiaj dołaNie jestem znawca w temacie objawów ciążowych, ale u mnie też nie ma pobolewania w podbrzuszu. Zostały tylko tkliwe piersi. Czy to dobrze? Nie wiem.. Co ma być to będzie. Leki biorę jak lekarze zlecili. A czas pokaże czy wszystko ok. Staram się spokojnie podchodzić.