reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Więc... będziemy się żegnać niestety. Beta negatywna, lekarz widzi ciałko żółte w jajniku co jest oznaką że owulacja była albo jeszcze pozostałości po ciąży biochemicznej z poprzedniego cyklu. Szkoda myślałam że może się udało. Ale nie poddaje się, dostałam witaminki na teraz. Gdyby test pozytywny się pojawił to na dzień dobry clexane, acard i duphaston, dieta wątrobowa. Staram się w takim razie w kolejnym cyklu, A teraz czekam na @. Za Was wszystkie kochane trzymam mocno kciuki, aby Wam te 9 miesięcy zleciało z dużą ilością nudy i lenistwa :) A tym które czekają na testowanie życzę dwóch pięknych kreseczek :) powodzenia
No szkoda, ale widzę że pełna nadziei jesteś to super

reklama
Hej dziewczyny, ja przed chwila się umówiłam na wizytę na dzisiaj o 19. Bardzo się boje o dzidziusia, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. 😀 stres mnie zjada na sama myśl ze idę do ginekologa. Nie cierpię być „tam” badana 😅

Dziewczyny widzę że większość objawów się u nas powtarza czyli ból piersi i mdłości. Ja u siebie dodatkowo zauważyłam lekki wzrost temperatury wczoraj wieczorem miałam 37,2 st. i ostatnio obserwuje też lekkie dreszcze.

Mówi się że cera w ciąży się poprawia a u mnie jest wręcz przeciwnie, zaczyna się świecić, wyskoczyły mi wypryski na twarzy i dziś dodatkowo jęczmień na oku :(

Czy Wy też coś podobnego zaobserwowalyscie?

Dobrze że dziś mam pierwszą wizytę u gina to od razu o to wypytam...

Cześć Dziewczyny ☺ Ostatnio nic się nie odzywałam, bo nie mam na nic siły. Dziś mam pierwszą wizytę - 8tc. Codziennie jestem bardzo osłabiona, nie mam w ogóle apetytu. Praktycznie codziennie mam mdłości. Czuję się wyczerpana, a do tego bardzo się martwię czy dziś usłyszymy ❤ O 17:40 wizytujemy, więc dam znać czy wszystko ok.

Pozdawiam 😃

Cześć Dziewczyny ☺ Ostatnio nic się nie odzywałam, bo nie mam na nic siły. Dziś mam pierwszą wizytę - 8tc. Codziennie jestem bardzo osłabiona, nie mam w ogóle apetytu. Praktycznie codziennie mam mdłości. Czuję się wyczerpana, a do tego bardzo się martwię czy dziś usłyszymy ❤ O 17:40 wizytujemy, więc dam znać czy wszystko ok.

Pozdawiam 😃
Czekamy na pewno będzie wszystko ok

reklama
Do góry