reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Więc... będziemy się żegnać niestety. Beta negatywna, lekarz widzi ciałko żółte w jajniku co jest oznaką że owulacja była albo jeszcze pozostałości po ciąży biochemicznej z poprzedniego cyklu. Szkoda myślałam że może się udało. Ale nie poddaje się, dostałam witaminki na teraz. Gdyby test pozytywny się pojawił to na dzień dobry clexane, acard i duphaston, dieta wątrobowa. Staram się w takim razie w kolejnym cyklu, A teraz czekam na @. Za Was wszystkie kochane trzymam mocno kciuki, aby Wam te 9 miesięcy zleciało z dużą ilością nudy i lenistwa :) A tym które czekają na testowanie życzę dwóch pięknych kreseczek :) powodzenia
No szkoda, ale widzę że pełna nadziei jesteś to super

reklama
Hej dziewczyny, ja przed chwila się umówiłam na wizytę na dzisiaj o 19. Bardzo się boje o dzidziusia, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. 😀 stres mnie zjada na sama myśl ze idę do ginekologa. Nie cierpię być „tam” badana 😅

Dziewczyny widzę że większość objawów się u nas powtarza czyli ból piersi i mdłości. Ja u siebie dodatkowo zauważyłam lekki wzrost temperatury wczoraj wieczorem miałam 37,2 st. i ostatnio obserwuje też lekkie dreszcze.

Mówi się że cera w ciąży się poprawia a u mnie jest wręcz przeciwnie, zaczyna się świecić, wyskoczyły mi wypryski na twarzy i dziś dodatkowo jęczmień na oku :(

Czy Wy też coś podobnego zaobserwowalyscie?

Dobrze że dziś mam pierwszą wizytę u gina to od razu o to wypytam...

Cześć Dziewczyny ☺ Ostatnio nic się nie odzywałam, bo nie mam na nic siły. Dziś mam pierwszą wizytę - 8tc. Codziennie jestem bardzo osłabiona, nie mam w ogóle apetytu. Praktycznie codziennie mam mdłości. Czuję się wyczerpana, a do tego bardzo się martwię czy dziś usłyszymy ❤ O 17:40 wizytujemy, więc dam znać czy wszystko ok.

Pozdawiam 😃

Cześć Dziewczyny ☺ Ostatnio nic się nie odzywałam, bo nie mam na nic siły. Dziś mam pierwszą wizytę - 8tc. Codziennie jestem bardzo osłabiona, nie mam w ogóle apetytu. Praktycznie codziennie mam mdłości. Czuję się wyczerpana, a do tego bardzo się martwię czy dziś usłyszymy ❤ O 17:40 wizytujemy, więc dam znać czy wszystko ok.

Pozdawiam 😃
Czekamy na pewno będzie wszystko ok

reklama
Do góry