reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

@Katrinaka trzymamy za Ciebie mocno kciuki.
@MadziaMi witaj, mamy taki sam termin :D
@McPearl @MadziaMi dla mnie ciaza tez byla zaskoczeniem i rozczarowaniem, w zasadzie to nie chcialam drugiego dziecka a juz na pewno nie teraz.. ale z drugiej strony nigdy byśmy sie świadomie nie zdecydowali, los zdecydował za nas, moze to i dobrze? Jakoś się poukłada, wierzę w to :)
Ja sie w koncu zapisalam do lekarza na przyszly czwartek, ale 1sza wizyte mam u innej dr niz tej do ktorej chce docelowo isc, bo nie bylo terminów :(
Bede mieć wtedy 6t3d, chyba troche wczesnie ale licze na to, ze jesli jest wszystko ok to bedzie cos tam widać.

Gratuluje dziewczynki udanych wizyt :)

reklama
[QUOTE="iśka90
[/QUOTE]
Może nauczę się z tego cieszyć. Jak na razie mam zbyt wiele niewiadomych w życiu i raczej dołek niż euforie. Jakbym miała sama decydować to na mojej dwójce raczej by się zatrzymało. Miał być dom... Teraz to walka o normalną przyszłość

@McPearl @MadziaMi dla mnie ciaza tez byla zaskoczeniem i rozczarowaniem, w zasadzie to nie chcialam drugiego dziecka a juz na pewno nie teraz.. ale z drugiej strony nigdy byśmy sie świadomie nie zdecydowali, los zdecydował za nas, moze to i dobrze? Jakoś się poukłada, wierzę w to :)
Ja sie w koncu zapisalam do lekarza na przyszly czwartek, ale 1sza wizyte mam u innej dr niz tej do ktorej chce docelowo isc, bo nie bylo terminów :(
Bede mieć wtedy 6t3d, chyba troche wczesnie ale licze na to, ze jesli jest wszystko ok to bedzie cos tam widać.

My też trzymamy kciuki za wizytę

Witaj. Super że dołączyłaś do nas. Będzie dobrze 😊

Bylam zarejestrowana w urzedzie pracy i mnie wywalili za brak checi podjecia jej 😂... No i wlasnie jakos teraz moglabym sie znowu zarejestrowac. Ale pytanie moje brzmi czy kazda kobieta w ciazy ma zapewniona opieke podstawowa?
Właśnie wczoraj czytałam artykuł że wszystkie kobiety w ciąży są automatycznie objęte ubezpieczeniem zdrowotnym i podobno jest to zapisane w konstytucji. Także wszystkie świadczenia na NFZ nam się należą. Trzeba tylko jakieś oświadczenie podpisać i mieć papier od lekarza potwierdzający ciążę

Właśnie wczoraj czytałam artykuł że wszystkie kobiety w ciąży są automatycznie objęte ubezpieczeniem zdrowotnym i podobno jest to zapisane w konstytucji. Także wszystkie świadczenia na NFZ nam się należą. Trzeba tylko jakieś oświadczenie podpisać i mieć papier od lekarza potwierdzający ciążę
Wlasnie kiedys to czytalam tylko chcialam zeby ktos jeszcze potwierdzil 😁 dziekuje 😘 a ciekawe jak jest z lekami?

A to ciekawostka slyszalyscie o tym 🤔

reklama
[QUOTE="iśka90
Może nauczę się z tego cieszyć. Jak na razie mam zbyt wiele niewiadomych w życiu i raczej dołek niż euforie. Jakbym miała sama decydować to na mojej dwójce raczej by się zatrzymało. Miał być dom... Teraz to walka o normalną przyszłość
[/QUOTE]
Kochana nie łam się pamiętaj zawsze po burzy wychodzi słońce 😘

Do góry