McPearl
Fanka BB :)
Madzia i, jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja mam niewesołą sytuację w pracy bo jestem tylko w zastępstwie a mąż też nie i wie czy na jesień szef mu nie podziękuję bo kryzys. Poza tym wszystko od nowa, noworodek, pieluchy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w pracy ok ale mieszkanie małe dla nas, a co dopiero jak dojdzie jeszcze 1 osoba, wózek, łóżeczko.Madzia i, jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja mam niewesołą sytuację w pracy bo jestem tylko w zastępstwie a mąż też nie i wie czy na jesień szef mu nie podziękuję bo kryzys. Poza tym wszystko od nowa, noworodek, pieluchy...
Ja W pierwszej ciąży miałam założoną od razu na pierwszej wizycie A to było ok 5 tygodnia.A tak z innej beczki. Macie już założoną kartę ciąży? Bo mi lekarz nie założył. Dostałam skierowanie na badania i wizyta za 2 tygodnie.
Ważne żeby maleństwo było zdrowe A z resztą dacie radę, wierzę w toU nas w pracy ok ale mieszkanie małe dla nas, a co dopiero jak dojdzie jeszcze 1 osoba, wózek, łóżeczko.
Ja też wierzęWażne żeby maleństwo było zdrowe A z resztą dacie radę, wierzę w to
Mam nadzieję, że się przekonam otym cudziePodobno, tak czytałam, że np pod wplywem silnych wrażeń może dojść do dodatkowej owulacji
Przeżyłam pierwsza wizytę z usgBędzie dobrze. Trzymam kciuki. Mi gin przepisał luteine na wszelki wypadek. Kolejna wizyta 21 lipca.
Do tej pory jak byłaś ubezpieczona?Mam pytanie czy orientujecie sie jak z ubezpieczeniem kobiet w ciazy ktore nie sa zarejestrowane ani nie maja swiadczenia z urzedu pracy. Czytalam gdzies ze w ciazy kazdej kobiecie nalezy sie ubezpieczenie